En förmiddag på landet

 

IMG_7250

 
 

Fru Sederblad hade nämligen fixat scones efter vad hon kallade mitt recept. Jag satt bara nickade medhållande till att börja med, innan jag rättade henne och berättade för Emma att det faktiskt var Leilas recept och inte mitt. Men det var kul att få låtsas vara värsta receptmakerskan för en stund. Goda var de i alla fall, scones är sjukt underskattat om du frågar mig.

 
 
IMG_7260
 
 

Sedan sa något av Emmas 57 diskbråck ifrån och vi landade i varsin soffa istället och pratade strunt. Och försökte reda ut vad det var som var bättre förr, egentligen.

 
 

IMG_7265

 
 

Också tvingade vi Angela att hämta in kattungen från stallet och det var ta mig tusan det sötaste jag sett på länge. Fast jag skulle varit där för ett par veckor sedan när den fortfarande var liten och gosig, nu var hon sjövild. Totalt sjövild. Hon var inte stilla en sekund.

 

Allt roligt har ju som bekant ett slut, det blev dags att åka hemåt och vila handen igen.

Men först träffade jag på en bloggläsare medan jag väntade på tåget; det kändes helt galet. Att någon kände igen mig liksom. Hemåt åkte jag i alla fall, med världens leende på läpparna. För jag har verkligen den gulligaste läsarna man kan tänka sig. Tack för att ni är ni, om ni bara visste vad era uppmuntrande ord betyder för mig.

 

Men en förmiddag med finaste vännerna alltså, det behöver man ibland.

 
 

Banditen-post-signature

 

17 kommentarer till “En förmiddag på landet

  1. Nu ser jag ju att ditt hår är en bra bit kortare! Fint som tusan är det! Ha en bra dag 🙂

  2. Hej söta du, jag följer din blogg och undrar hur du gör med Abbe de dagar handbaksmällan tvingar dej att vara inne! Jag blir tvingad till horisontal-läge av min sjukdom vissa dagar men vi bor i hus så jag kan bara släppa ut min lilla Bianca på gården (mops). Men hur gör du som bor i lägenhet? Hoppas du får må bra idag, och hälsa Abbe! Kram Camilla

    1. Hej Camilla!
      Jag har världens bästa familj som alltid ställer upp när jag har för ont för att ta hand om Abbe. Så jag är lyckligt lottad! <3

  3. Superfin den där tröjan med stjärnorna. Du får sluta omedelbums med att visa outfits för det kliar i mitt klicka-hem-kläder-från-webshop-pekfingret (det är det högra by the way). ;0)
    Massor av kramar till fina dig!
    /Linda

  4. Åååh tänk om man finge ha er som väninnor..lycka!! Vissa dagar vill man inte gå ur sängen och blundar för att se om man kanske inte drömt att man var vaken…
    Jag fick nyss mitt fjärde barn och vissa dagar rinner tårarna av trötthet och utmattning för att nästa dag rinna av glädje. Beundrar dig för att du orkar se det ljusa i livet och njuta av det lilla du orkar med…själv varit söndertrasad i en djup depression när min pappa dog efter en tids sjukdom och jag sedan fick mitt tredje barn åtta dagar senare..nu efter en berg och dalbana med diverse piller och lyckopiller och sömnpiller..som det fick vara slut med när jag blev gravid igen..kan jag också glädja mig åt det lilla och se ljuset!
    Önskar dig en bra dag och tack för du delar med dig!
    kram
    Birgitta…nybliven fyrabarnsmamma på 35 vårar från Hörby, Skåne

  5. Med risk för att låta som en papegoja, men herregud människa så vacker du är! Seriöst din garderob blir jag ju så avis på det nu går att bli! Men inser att du är säkert lika fab i en säck också… Den där tröjan jag tror den får komma hem till mig med, snarast!
    Krya på dig!

  6. Hej!
    Tack för en mysig blogg. Fann din blogg nyligen och den är verkligen härlig att läsa, dels för att du är vacker o har ett vackert hem och för ditt sätt att skriva. Du skriver så naturligt o fint!
    Din stege i ditt vardagsrum är så fin, om den är egen snickrad, vad är det för färg? Bets?
    Kramar

    1. Hej Tina!
      Vad glad jag blir, tack <3
      Stegen är hemmasnickrad och den är behandlad med någon som verkligen s-t-i-n-k-e-r när man målar på det (lukten sitter i trät ett par dagar sedan)
      I alla fall;
      Häll vitvinsvinäger i en burk tillsammans med stålull, låt det stå och dra över natten för att sedan pensla på det.
      Ett tips är att göra det ute och förvara burken ute, det luktar verkligen inte gott, men snyggt blir det 🙂
      Lycka till!
      Kram

  7. Åh så fin du är, tack för inspirationen! Såg så härligt avslappnat höstchict:) Och den där katten alltså, jösses så söt!:)

  8. Ny på din blogg – så nu stannar jag kvar 🙂
    Tog med bilderna ovan till min frisör igår. För exakt så ville jag blir klippt. Så tack för inspirationen
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg