Bildregn från bröllopet

 
 

images

 
 

Jag har ju inte visat några bilder från bröllopet jag var på.

Men nu har jag fått klartecken från brudparet och tänkte bjuda på ett ett litet bildregn.

Jag hoppas att lite av den glädje, värme och kärlek som fanns där den dagen fastnade på bild och når fram till er denna onsdag.

 
 

IMG_6792

 
 

IMG_7066

 
 

IMG_6919

 
 

IMG_6880

 
 

IMG_7116

 
 

IMG_7096

 
 

Folk borde gifta sig oftare, det finns inget som gör en så varm i hjärtat som en dag i kärlekens tecken och en brud som strålar starkare än solen.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “Bildregn från bröllopet

  1. Åhhhh, nu blev man ju sugen på att gifta sig…. igen ;).
    Härligt att ha dig tillbaka!
    Kan inte på något sätt förstå hur du har det, men jag vet en hel del om att kämpa, ge upp, ta nya tag, falla igen, krypa, kämpa, stappla och faktiskt ta sig uppåt och framåt. Tyvärr vet jag också en hel del om krossade drömmar och oändliga besvikelser. Faktiskt så skulle man nog på pappret kunna säga att det är ganska synd om mig (och jag har fortfarande mina dagar när jag bara tycker det) och att jag inte haft det så lätt, vilket är helt sant. Men det jag ville berätta är att trots allt mitt bagage, som fortfarande spökar, så är jag nog en av de lyckligaste! Just för att jag vet hur mörkret ser ut. Det blev verkligen inte som jag tänkt mig och vingklippt är jag allt, men ändå så mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om!
    Ville väl som bara skicka en kram och liten vänskaplig klapp att jag är övertygad om att stordåd kommer att komma din väg!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg