Ett egenkombinerat halsband

 
 

Jag lovade ju på instagram (@enarmadebanditen) i veckan att visa en tydligare bild av mitt nya halsband från KyssJohanna här i bloggen.

 

Det är ett Dogeared som man själv kombinerar ihop efter tycke och smak. Jag har haft ögonen på det länge och dessutom haft ett presentkort som legat och bränt. Men så har jag inte riktigt kunnat bestämma mig för vilka berlocker jag skulle börja med och sådär, som vanligt då om man är fröken besluts ångest.

Men i torsdags förra veckan tyckte jag att det var dags att göra slag i saken, så då satte jag mig ner och beställde mitt alldeles egna halsband.En kamera, en fjäder och en fin sten, det fick bli mina första berlocker.

 

Och jag är såå nöjd, nu kliar det bara i fingrarna efter att få fylla på med ännu fler berlocker. Speciellt efter att ha läst en helgens erbjudandet på KyssJohanna.

 
 

Banditen-post-signature

 

4 kommentarer till “Ett egenkombinerat halsband

  1. Hej banditen! Har blivit nyfiken på dig efter att av en slump hittat dig hos ”attvaranågonsfru”
    Undrade väl, som många andra, vad som hänt din hand…å när jag läste…tårarna rann…
    Å så blir jag arg, varför…men så tänker jag och funderar…kanske du kan söka hjälp i ett annat land
    En annan slags läkekonst…en annan slags sjukgymnastik…och så förstår jag att du säkert redan
    försökt allt…så då önskar jag dig all lycka i livet med allt du tar dig för och så tackar jag min lyckliga stjärna att jag inte har den smärtan. Och så tar jag med den känslan ut i livet! Kramar av styrka till dig

  2. ååhhh, nice! Och dessa berlocker kanske också representerar din personlighet lite grann (belgisk psykologi, haha ;-))? En kamera (det är väl inte så svårt), en fjäder för att du är en snäll och mjuk person och en sten för att du inte låter smärtan i armen förstöra ditt liv. Undrar vad nästa berlock blir 🙂
    Kramar, Marèse

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg