En investering

 
 
IMG_8036
 
 

Jag mår bättre, det gör jag. Men jag ligger fortfarande här hemma i morgonrocken och myser med Abbe.

 

Men jag tänkte visa er vad jag beställde förra veckan.

En cashmere poncho från Davida.

 

Jag älskar Davida, mjuka, snygga och klassiska plagg.

 

Jag har ju en sån här sedan tidigare, den köpte jag i våras och har i princip bott i den. Den har fått hänga med på det mesta, allt från mysiga hemmakvällar till sena kvällar på uteserveringar.

Och eftersom Davida gör så klassiska plagg som man verkligen kan ha en halv (om inte en hel) livstid så lovade jag mig själv att unna mig minst ett av deras fantastiska plagg varje säsong.

 

Höstens plagg blev alltså ponchon, och nu längtar jag efter att komma på benen och få använda den med.

 
 

Banditen-post-signature

11 kommentarer till “En investering

  1. De verkar ljuvliga de där plaggen, jag skulle gärna lulla runt i deras mysbyxor på kvällarna nu hela hösten men tycker de är liiite dyra.
    Hoppas du snart mår bättre. Och du..vilken tur det finns nätshopping när man inte mår bra 🙂
    Kram

  2. Oj vilken härlig färg, och vad skön den ser ut. Passar perfekt till dina färger och enkelt att ta på när inte armen vill dras igenom en trång ärm. Kram och hoppas du mår bättre.

  3. Kan bara instämma! Har precis köpt en svart poncho……….så lätt så mjuk och så varm. Har varit perfekt nu när det blivit lite kyligare på kvällarna. Den kostade en del men kommer att finnas i min garderob länge länge……….Väldigt klassisk och många användningsområden.
    Hoppas att du känner dig bättre!
    Kram Halvan

  4. Undrar om du har provat deras mössor, jag har länge velat ha en som sitter lite löst och som inte kliar i pannan.

    1. Nej, jag har ju inte det. Jag funderar på att klicka hem en sån med. En liten mössa i cashmere liksom, vem kan motstå?

  5. Fin poncho, funderar också på att köpa en, ser jättepraktiskt ut 🙂 Vad bra att du mår bättre igen, jag hoppas att du kan gå ut och ’show off’ din poncho snart!
    Kram, Marèse

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg