Drömjackan och höstpromenad

 

Med risk för att låta tjatig; idag är det verkligen höst. Det blir liksom aldrig riktigt ljust ute.

 

Också är det riktigt kyligt i luften, jag älskar det!

 
 
IMG_8297
 
 

Det var till och med så kyligt att jag (äntligen!) kunde få inviga min nya jacka när jag och Abbe skulle gå en promenad med pappa i eftermiddags, utan att svettas halvt ihjäl.

 

Och det gjorde mig hur lycklig som helst, nästan lika lycklig som när jag för typ en månad sedan fick syn på den på Modestos sida och föll som en fura. I fjol letade jag nämligen som en tok efter en snygg, klassisk jacka i parkas-modell utan resultat. Så efter snabb överläggning med mig själv så klickades den hem, trots att det var över 20 grader ute och hösten kändes avlägsen.

 

Så gissa om jag var glad nu när jag kunde plocka fram den ur garderoben och inviga den idag, drömjackan.

 
 
IMG_8306
 
 
IMG_8322
 
 
IMG_8335
 
 

IMG_8319_edited-1

 
 
IMG_8339
 
 

IMG_8307
 
 

IMG_8344_edited-1

 
 

Jag måste säga att jag älskar variationerna i årstiderna, efter en lång och härlig sommar känner jag mig redo för det här. Snygga höstkläder, tända ljus mitt på dagen och mörka mysiga kvällar, whats not to like?

 
 

Banditen-post-signature

24 kommentarer till “Drömjackan och höstpromenad

  1. Hej! Vilken storlek har u på jackan och hur lång är du? Så att jag skulle få ett hum om vilken storlek jag borde ha, för jackan är ju helt enkelt oemotståndlig!

    1. Jag har storlek M och är 176 lång 🙂
      Visst är den? Jag är så glad för den!

    1. Skitsvårt! Därför blev jag så glad när jag hittade denna, nu ska jag hitta den perfekta kappan med. Lättare sagt än gjort kanske. 😉

  2. Den ser ju kanon ut! Läste om den så den får jag nog fundera på om den får flytta hem till mig! Fast egentligen är det en varm vinterjacka jag behöver… Hmm, men den var så snygg!

  3. Härlig jacka, härlig tjej och härliga bilder!
    Jo då….hösten är helt ok i år, även för en sommarälskare som jag!
    Kram!

  4. Du, det där var en toppfin jacka. Så himla fin. Jag är också på jakt efter en jacka, lite nyfiken på om den har långa armar? Och hur är den i storlek?

    1. Ja, det tycker jag att den har. Jag har långa armar och jag tycker den sitter bra men den har resår i ärmarna så den passar nog bra på någon med kortare armar med. =)
      Jag har min vanliga storlek.

  5. Fin jacka och fin tröja! Jag älskar hösten också (förutom regnet som får håret att se ut som en cocker spaniel hund, hahaha) men den är inte här ännu, inte på riktigt. Får vänta ett tag till!
    Kram och ha en härlig måndag.
    Marèse

  6. Hej, urfin jacka men ”hur varm är den”? Tror du man klarar sig på den i vinter? Är den något fodrad? Tack för en härlig blogg

    1. Jag tror absolut att man klarar sig på den i vinter, med en tjocktröja under så är man nog redo för riktiga vinterdagar. Den är fodrad ja:)

  7. Hej söta Du, jag älskar också hösten! Maj, juni och september det är mina längtar-till månader. Jag har sedan ca en månad hittat till din blogg och trivs att titta in hos Dig. Det vi bla delar är ständig smärta och att leva i stunden. Jag önskar Dig många sköna stunder i din tillvaro. Kram Ninni.

  8. Det ser härligt ut från din promenad! Så fin jacka! Skönt att få mysa in sig nu när det blivit kyligare. Tror bestämt jag ska ta fram min tjockare jacka imorgonbitti, det lär nog behövas:)

  9. Hej! Jättefiin jacka! Funderar på en… är en S/M, Läste att du hade M, Hade du kunnat tatt S tror du, för att få den ngt tightare på? Eller hade du inte kunnat gå ner alls? Hoppas på svar fastän de va några dagarsedan du bloggade om den!!! :)))

    1. Visst är den fin? Jag älskar den.
      Ja, jag hade nog kunnat ha både xs och s om jag hade velat ha den lite tightare. Nu ville jag ha den lite större, plus att jag alltid måste tänka på att få igenom skenan och handen utan att det blir för trångt =/
      Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg