3-års kalas hos Ordonnance

 
 

Jag var ju iväg i torsdags och firade att Ordonnance firade tre år. Tre år är värt att firas; så det bjöds på bubbel, plock och finfina rabatter.

 
 

IMG_8778

 
 

Inte varje dag man kan mingla runt i butiken med ett glas bubbel i högsta hugg och prata med andra trevliga kunder som också tyckte att tre år var värt att firas tillsammans med härliga Helene och Sofie i butiken. Men det är helt klart något jag skulle kunna vänja mig vid, det var verkligen hur trevligt som helst, bortsett från att jag kände mig som om jag blivit överkörd av 13 långtradare med min handbaksmälla från modevisningen dagen innan.

 
 

IMG_8759

 
 

IMG_8764

 
 

Så det är var jag spenderade större delen av torsdagen. Jag menar det fanns ju bubbel och mat, då kan man stanna lääänge.
Och amningskudde till armen, viktigt viktigt! Helene var till och med gullig och sprang bort till Coop och köpte en påse frysta ärtor till mig när jag satt på en stol och var lite svimmig av smärta. Också skickade hon ut mig i köket, vilket kanske var smart eftersom jag precis skämtat med Sofie om att jag kanske var svimmig eftersom jag överdoserat morfin varpå en kund som visade sig vara ambulanssjukvårdare reagerade med att titta oroligt på mig och fråga vad jag hade tagit. Ja, jag vet; jag ska nog inte dra läkemedels-skämt in public i fortsättningen. Men lite kul var det ändå, i alla fall när hon förstått att jag bara skämtade.

 
 

IMG_8772

 
 

IMG_8774

 
 

IMG_8811

 
 

IMG_8787

 
 

Ja, som ni kanske förstår så var det dags för mig att åka hem sen efter den lilla incidenten med ambulanssjukvårdaren.

 

Men vilken födelsedag de fick alltså.

Världens bästa Ordonnance.

 
 

Banditen-post-signature

9 kommentarer till “3-års kalas hos Ordonnance

 1. Åh nya kameran på vift?! Ser så fint ut där, skall absolut kika in där nästa gång jag är i Ystad. Ha en skön söndagkväll, kram!

  1. Nix, detta är innan jag fått den nya =) Nya kameran invigdes igår när jag var i Malmö med tjejerna, nu har jag bara en massa instuktionsboksläsning kvar att göra… Snaaaark! 🙂
   Kram

 2. Ser ju ett som ett strålande tre års kalas. Men mest av allt ler jag åt din incident med ambulanssjukvårdaren, inte lätt när orden ramlar ur en. Besökte affären i somras och ja oj så mycket fint de hade! Ha en fin kväll!

  1. Dessa bilderna är tagna med min gamla Canon Eos 1100d. Jag fick en Canon eos 7D i present av min pappa förra veckan som jag nu försöker lära mig.
   Både tar jättefina bilder!
   Kramkram

 3. Hej!! Tack för en härlig blogg. Du bjuder verkligen på allt! Tack!!
  En liten fråga, vad är det för snygga armband du har på bilden från 3-års kalaset? Ser super fina ut. Ha en bra dag!
  /Linda

 4. Hahaha, lite roligt var det nog, ambulanssjukvårdarincidenten… Gillar sista bilden, du ser riktigt glad ut.
  Ha en fin måndag!
  Kram, Marèse

 5. Vilken underbar butik det där verkar vara! Nästa gång jag är i Ystad och besöker min mormor så ska jag minsann gå in där och kika!
  Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg