Ett sent Hej!

IMG_0190
 
 

Oj, det blev visst ett sent Hej från mig idag.

 

Jag har haft besök av Emma som hjälpt mig att fotografera lite så att jag har något att fylla bloggen och underhålla er med när jag ska iväg för operation om ett tag. Ja, det börjar dra ihop sig nu och jag behövde nog prata av mig lite också. Om den där känslan i magen, en iskall klump som växer dag för dag. För snart, väldigt snart ska jag genomgå den där operationen igen som jag genomgick senast i december och inte har många ljusa minnen kring.

Men jag försöker skjuta bort den ikväll, klumpen i magen. Det hjälper ju inte direkt att grubbla kring det nu, eller hur!?

 

Men ja, nu har jag sagt hej. Så då säger jag väl; vi ses imorgon igen.

Hoppas att ni har en härlig höst-helg!

 
 

Banditen-post-signature

17 kommentarer till “Ett sent Hej!

  1. Grubblandet kanske är svårt att ha hjälp av dock tror jag det är viktigt att låta orden få luftas. Att kväva är en sällan god väg att gå! Hoppas du får tanka god energi inför det som komma skall!

  2. Vad ska de göra med din hand? Är meningen nu att dina smärtor ska minska/försvinna? Var den senaste operationen misslyckad? Verkar konstigt att göra en till med risk för fortsatta smärtor?!?!?

    1. De kommer inte att operera i handen. I december i fjol opererades en ryggmärgsstimulator in. Under det ingreppet lyckades man inte placera denna rätt så jag känner den i fel kroppshalva när den är igång. De ska alltså försöka flytta den nu och om de ”hittar” rätt så kommer den förhoppningsvis kunna ge mig lite smärtlindring på sikt. Hittar de inte rätt så kommer de under denna operationen att ta ut hela utrustningen.
      Jag tycker inte att det är särskilt konstigt att man väljer att göra ytterligare ett ingrepp även om chanserna att lyckas inte är så stora, jag är 24 år gammal och lever med smärtor som till stor del hindrar mig att leva ett liv som andra människor. Jag själv är beredd att göra a-l-l-t för att få lite lindring och så länge läkarna har något att erbjuda så kommer jag inte att tacka nej.

  3. Kära du, klumpar i magen är inget kul. Hoppas att det går bra och att det inte blir lika jobbigt som i vintras!
    Stor kram

  4. Hoppas att din operation går bättre än förra gången! Tröjan/ponchon du har på dig – var är den ifrån? Hälsningar Louise

    1. Tack!
      Ponchon är en kombination av poncho och tröja kan man säga:) Den kommer från barnmärket Holysally.

  5. Håller tummarna för bättre resultat den här gången. Jag har också en klump i magen, för dottern som ska steloperera ryggen snart.
    Kram på dig

  6. Uff, that feeling, den er ikke rolig. :/ hoppas det går bedre denne gang! Og å lufte tanker er bra! 🙂
    Behøver inte svara, mn hva ska dom operera, nerver, sener eller?
    Ha en fin fin natt!

    1. De ska försöka trixa med ryggmärgsstilumatorn som de opererade in i december i fjol och se om den kan hamna rätt. Och annars, om de inte hittar rätt, ta ut den. 🙂

  7. Hej Banditen, du känner inte mig men jag läser alla dina inlägg och tycker att du är fantastisk. Att en så ung tjej som du ska behöva försaka så mycket i ditt liv är rent ut sagt för jävligt. Den här operationen måste bara leda till att du blir bättre, så att du slipper den förbenade handbaksmällan så fort du haft ens det minsta roligt, eller bara försökt göra det vi friska människor tar för givet att vi kan göra varje dag. Jag önskar dig ALL lycka till och skickar en massa hoppfulla tankar till dig!! Tack för att du förgyller mina dagar med din blogg!

  8. Hej! Jag känner lite extra för dig och din blogg för jag har också en liten enarmad bandit hemma. Hon heter Selma och är 1 år och 4 månader. När hon föddes fastnade hon med axlarna och fick en nervskada i armen. Det har gått bra ändå och hon kan använda sin arm jättebra och kan göra det mesta med lite kruxande. Med tanke på att armen var helt förlamad i början så är det helt fantastiskt vad den lilla skruttan kan busa idag! Vi har också en operation i faggorna och klumpen har börjat växa i mammamagen. Jag hoppas så otroligt mycket att din operation kan hjälpa dig! Finns det någon chans att dina smärtor kan lindras med det här? Vi håller tummarna i alla fall! Kramar från Liza och en mini-bandit

    1. Åh, massa styrka och kramar till både dig och Selma. Vilken liten kämpe du har <3

  9. Det kommer att gå bra! Läkarna kommer verkligen att höra allt för att lyckas. Förstår såklart att du oroar dig, och i din situation kanske man inte litar på magkänsla och sånt, men min mage säger iaf att det kommer att gå jättebra.
    Stor varm kram & lycka till!
    Ps. Vart opereras du?

  10. Jag hoppas så att allt kommer att gå bra för dig! Ska hålla alla tummar och tår riktigt hårt. Känner så med dig. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg