Uppladdning och födelsedagspresenter

 
 

IMG_0444

Jacka här, kofta här, t-shirt här, jeans gamla, skor gamla.

 
 

Vilken härlig måndag hörrni, jag är supertaggad eftersom jag har en riktigt bra vecka framför mig. Sista veckan i ”frihet” kan man säga och jag planerar att leva den fullt ut (men med pauser för handbaksmälla såklart). På onsdag åker Emma och jag nämligen på Spa. Jag längtar halvt ihjäl mig. Det ska bli så härligt, det känns verkligen som den perfekta uppladdningen för operations-tider.

 
 

IMG_0493
 
 

Idag däremot, har jag riktig fixar-måndag, det ska fixas födelsedagspresenter och annat smått på stan.

En ny pyjamas till efter operationen ska införskaffas. Och såna där svampar som man ska skubba sig med sjuttioelva gånger före operation och som gör huden torr som ett russin, det får jag inte glömma. Jag har en tendens att göra det nämligen, glömma att köpa operations-tvätt, det är sällan bra. Sist resulterade det i att de var slut hos leverantören och mamma fick köra Skåne runt för att få tag på två svampar.

 

Också var det det där med födelsedagspresenter, det är aldrig lätt tycker jag.. Speciellt inte till pappa, som jag ska hitta något till idag. Han är ta mig tusan o-m-ö-j-l-i-g att köpa present till.

Lättare är det med en viss liten Buse som fyller två som jag också ska hitta något åt idag. Det är inte alls lika svårt.

 

Men pappa alltså, jag är helt tom på idéer.

 
 

IMG_0469_edited-1

 
 

Nej, nu ska jag messa lillebror och kräva honom på present-idéer. Han kommer väldigt lätt undan sedan han flyttade till Norge känner jag, aldrig på hemmaplan när det vankas present köpar tider. Sedan går jag raka vägen till Apoteket, jag ska inte glömma det den här gången.

 
 

Ha en fin måndag allihop, det kommer att bli en toppenvecka. Det känner jag på mig.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

12 kommentarer till “Uppladdning och födelsedagspresenter

  1. Perfekta pappapresenten brukar vara godis.. Godis i dryckesform eller det där han inte kan vara utan.. I min pappas fall lakrits i alla dess former!
    Ha en härlig måndag! Kram från Maja

  2. Pappapresent är den svåraste presenten att hitta. Jag brukar landa på det där goda drickbara som även Maja tipsade om.
    Hoppas du får en underbar vecka, spa lät ju inte dåligt!

  3. Sällar mig till de ovan drickbart eller ätbart brukar gå hem, kanske också en upplevelse av något slag.
    Ha en fantastisk vecka!

  4. Kan inte sluta förundras över din styrka och ditt tålamod trots din enorma smärta som jag kan förstå att du har ibland (eller ofta) men det är alltid lika roligt att titta in till dig!
    Hoppas du haft en bra dag!
    Kram
    Helen
    http://www.vitaestilo.se

  5. min pappa är också omöjlig att köpa presenter åt! När han fyllde så fick han ett presentkort på itunes där han kan ladda ner låtar och ljudböcker, kanske skulle vara något? 🙂 Kram och ett stort lycka till med operationen

  6. Kanske inte direkt nån jättekul present till pappor, men tänker att massage, fotvård eller bastu/spabehandling även kan vara välbehövligt för män? Hoppas allt kommer gå bra på sjukhuset.

  7. Läser din pappa svaren här? Annars har jag en bra idé. Hör av dig om du inte hittade något. Kramar

  8. Måste du verkligen köpa de där tvättsvamparna själv, ingår de inte i vårdtillfället då op är planerad? Det låter konstigt, men olika landsting gör välan olika.
    Pappa-present ja, inte det lättaste. Ett presentkort på en god middag på lokal i ditt trevliga sällskap eller en bra bok o en megastor godispåse! Ja, det blev bara två förslag 🙂

  9. Åh vad härligt med spa! Det låter som du har en bra sista vecka innan operationen. Och glöm för sjutton inte svamparna!! 🙂 Kram
    Ps. Tycker också att pappa är allra svårast att köpa till! Min då alltså, inte din. 😉

  10. Hej! Jag hittade hit från Emmas blogg och jag har läst om din hand. Förbenat vad konstiga saker livet kan bjuda på. Jag hoppas att det går bra för dig denna gång och jag håller mina tummar för dig. Och visst är det så …. Att det är en gåva att ha finaste människorna runt sig! Kram och lycka till!

  11. Hej! Jag hoppas att du hittade någonting åt din pappa, det är verkligen jättesvårt. En bra bok (typ Svensk kriminalroman) eller DVD-box brukar han upskatta. Det med Spa som avslappning innan operationen låter som en toppenidé. Jag önskar dig en härlig vecka (tills fredag i alla fall) och all lycka i världen till operationen (om man kan säga så på Svenska)!
    Kram, Marèse

  12. Köpte en fin plånbok till min svärfar när han fyllde år. En riktigt uppskattad present.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg