Believe in the extraordinary

 
 

IMG_0995
 
 

Jag har som jag skrev igår förberett en massa inlägg till när jag kommer att vara borta för operation.

Men detta inlägg är faktiskt det sista jag gör. På något vis så kändes det knepigt att skriva ett inlägg som ni skulle läsa när jag ligger på ett operationsbord.

 

Men så kom jag på att jag inte visat er mitt fina Dogeared halsband från Kyssjohanna och då kändes det så självklart att ni skulle se det just idag.

 

Jag älskar Dogeared just för de fina budskapen som står på varje förpackning. Letar ni efter en present till någon så hittar ni definitivt något för varje tillfälle här. Mitt halsband med enhörningen finns här.

 
 

IMG_0999

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

9 kommentarer till “Believe in the extraordinary

  1. åh, det var ett passande fint inlägg idag…en fin gåva till en fin tjej…..först trodde jag det var en häst och blev lite suspekt……..en häst som var en del av din skada, men så såg jag enhörningen 🙂
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att din operation ska göra dig lite mer smärtfri 🙂 och att du snart kan njuta av livet igen!
    MVH
    Marina här ute på bystan

  2. Men snälla du, det är väl klart att vi har förståelse för om det inte godkänns några kommentarer eller om det inte skulle komma några inlägg. Jag vet att man gärna vill blogga, att ha bloggtomma dagar är inget kul men vi har förståelse.
    Jag tänker på dig och hoppas att allt gått bra.
    Kram & kärlek

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg