Att plötsligt känna sig löjlig

 
 
IMG_0276_edited-1
 
 

Emma var ju här och hjälpte mig att ta lite outfit-bilder så att bloggen inte skulle bli helt tom medan jag är borta. Men nu när jag sitter här och förbereder inläggen så känns det plötsligt lite löjligt; att publicera bilder där jag är fullt påklädd fast jag troligen ligger i en säng iklädd pyjamas när ni läser detta.

 

Men jaja, nu får det blir så. Hoppas att ni som gillar att se outfits kan känna er lite inspirerade av inläggen som kommer och att ni inte tycker att det är så löjligt som jag plötsligt verkar tycka.

 
 

IMG_0289
 
 

Byxorna är gamla från H&M, skjortan har jag köpt här, tröjan här, armbandet här och väskan här.

 
 

IMG_0297

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

5 kommentarer till “Att plötsligt känna sig löjlig

  1. I bloggvärlden är inte det här det minsta löjligt eller några konstigheter. Vi är nog många som njuter av dina fina outfit bilder och som hoppas på att operationen har gått väl, att du mår bra och att du blir väl omhändertagen.

    1. Instämmer helt med Victoria! Och hoppas förstås också att allt gått bra för dig.

  2. Tycker inte det är löjligt alls!! Du är väldigt omtänksam om dina läsare o följare och har ordnat underhållning till oss under tiden som du repar dig. Kram till dig! <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg