Tristess & slängkyssar

 
IMG_9386

Tröja här. Mössa här.

 
 

Det har ekat tom i mitt huvud i flera dagar, förmodligen för att jag legat här inne för länge nu.

Det är så tomt att jag drar mig för att svara på sms, än mer på att svara på mail eller skriva blogginlägg.

Jag vet att det kommer snart igen, att det går över, men det är så sabla tråkigt under tiden.

 

I helgen fick jag panik och sa till mamma jag måste få komma ut.

Vi tog bilen till Ikea där hon skjutsade runt mig i en rullstol i folkmyllret. Vi passerade en spegel och skrattade lite åt hur sliten jag såg ut. Hur det nu kan vara jobbigt att åka runt i en rullstol liksom.

 Också fick jag en slängkyss av en liten knappt-2-åring som stannade till brevid rullstolen när han stapplade förbi med sin rultiga hand i mammans, han såg nog att jag behövde den där jag satt och såg sliten ut.

Sånt är fint.

 

Hoppas att ni får en härlig start på veckan, vi hörs snart igen.

 
 

Banditen-post-signature

 

13 kommentarer till “Tristess & slängkyssar

  1. Oj låter som du har en riktigt jobbig tid nu, hoppas det snart blir bättre så du kan göra saker du brukar göra
    Ha en bra kväll
    Kram Linda

  2. Fy för att känna sig trött och sliten och samtidigt klättra på väggarna!
    Vet, du man behöver inte svara och leverera. Själv håller jag på att lära mig att det är ok att inte alltid orka eller vilja.
    När du orkar och om du vill så skulle det vara kul med en presentation av Abbe, vem han är, hur han kom in i ditt liv mm.
    Sköt om dig!
    Kram

  3. Fy så tråkigt, jag hoppas din engeri snart återvänder så du blir dig själv så mycket som det nu går. Kram till dig!

  4. Slängkyssar av tvååringar. Den typen av slängkyss är nog den som värmer mest. Och sen är det helt klart fördelaktigt att få kyssen just slängd av en tvååringar, och inte smackad på kinden(eller ännu värre munnen)… annars kan man räkna med att inom 12 timmar har man en dunderförskylning.
    Ta hand om dig.
    Krma

  5. Men kära du! Har varit väldig, väldigt sjuk och har gjort exakt sådana resor till Ikea, tittat in i en spegel och liksom inte kunnat koppla i hop bilden med det som är jag. Det blir bättre, det är säkert men det tar en förbannat lång tid. Vissa dagar och veckor får man bara ge upp och trösta sig så gott det går. Alla tankar och all styrka till dig. En minut, en timma, en dag i taget. Det är det som räknas. Håll ut!!!

  6. Men vilken fin bild på dig! Porten är så där härligt sliten!
    Hoppas att du snart känner dig bättre!
    Kram…

  7. I bland orkar och kan du inte lysa så starkt som den fina stjärna du är..ge det tid..det kommer snart ska du se. Varm kram till dig fina du❤️

  8. Åh, va gulligt… Älskade små ungar, ibland är dom bara bäst i världen på att känna av människor. Önskar att du blir bättre snart.
    Styrkekramar från en annan….hm..ska vi säga tillfälligt partyförhindrad, funktionshindrad låter så otroligt trist å liksom ålderdomligt…;) //Madeleine

  9. Kram snyggo! Slår vad om att du är en pingla även om du känner dig lite sliten 🙂
    Man måste inte leverera! Vi förstår om det blir lite glest eller ett uppehåll med inläggen. Du får ha folk som gäst skriver åt dig 😉
    Ha en fin dag!

  10. Hej! Ändå tycker jag att det är jättetrevligt att läsa dina inlägg 🙂 Snälla du, det är bara logiskt att du känner dig tom, sliten, uttråkad och omotiverad. Det du har varit med om är inte lätt alls och det tar tid att smälta och bearbeta alla händelser och känslor. Ta den tiden du behöver, Banditen! Stor kram, Marèse

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg