Farsdag

 
 
IMG_1564
 
 

Idag var det dags att ta sig ut lite igen, farsdag kan ju inte få passera obemärkt.

Så när pappa vaknat från nattens jobb så packade vi in oss i bilen och åkte till Olof Victors, jag tror inte att jag kan komma på ett bättre sätt att fira pappa med än lite lyxfika. Som vanligt så blev det en kräftstjärtsmacka för både pappa och mig, den klassikern är svårslagen.

 
 

IMG_1594

 
 

IMG_1583

 
 
IMG_1569
 
 

Jag invigde mina nya fodrade LdiR som pappa lät mig beställa som pepp-present när jag låg däckad hemma hos mamma efter operationen, men det är så fint så det kräver ett eget inlägg tycker jag.

 
 

IMG_1573

 
 

Så där satt vi några timmar, lutade över kräftstjärtar och bakverk medan regnet smattrade mot rutan och vinden ven runt husknutarna som den bara kan göra på Österlen.

 
 

IMG_1579 
 
 
IMG_1588
 
 
Efter ett snabbt stopp på Udda Tinas Österlenbutik där vi fyndade tavelramar i outletrummet har jag nu landat hemma igen. Mätt och lycklig efter en fin söndag med pappa som sällskap.

 
 

Tröja: NoaNoa // Skor: fodrade LdiR

Armband med stjärnor: Ordonnance (hittade tyvärr inte de i webbutiken) // Ringar: Kumkum och Tomas Sabo (gamla som gatan)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “Farsdag

  1. Åhh den där kräftstjärtsmackan är ju verkligen too die for. Älskar den. Vilket bra ställe att fira Fars dag på, då måste han ha blivit nöjd.
    Är sjukt sugen på de där skorna, de ser så himla mjuka ut.
    Kram

  2. Underbart inlägg som vanligt… men det som fångade min uppmärksamhet och fick mig helt av banan var musten från SÄVDE musteri – en dröm, en drog ett något så gott att jag genast måste ringa min kollega som bor där och be honom ta med en påse eller två med de underbara drickorna som de gör där. Vilka minnen. Tack 🙂
    Ha en fin söndagkväll!
    KRAM – Tatjanis

  3. Jag älskar dina skor! Är själv sugen på ett par men undrar hur de fungerar med väta?

    1. Åh, visst är de fina. Jag är så glad för dom!
      Alltså, det är ju inga gummistövlar, så jag brukar undvika att vada ut i de värsta pölarna 😀 Men i vanligt höst/vinterväder tror jag inte att det ska vara några problem. Jag impregnerade faktiskt dessa som jag brukar göra med mina skinnskor, så nu ska de väl klara väta ännu mer 🙂 Fast som sagt, jag vadar inte ut i havet med dem 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg