Att vara lite splittrad

 
 
Untitled-1
 
 

Jag vet att jag är lite splittad i min stil. För lika mycket som jag älskar det där dressade som var i det senaste kollaget så ä-l-s-k-a-r  jag lookar som denna ovan.

 
 

Byxorna är ett riktigt kap från H&M för 299 kronor (här), Tröjan är från NoaNoa och den klickade jag hem med hjälp av koden från Nordljus som jag hade tidigare i veckan, och den är såååå fin, får visa den på när jag orkar (här), ringen i silver (här), Halsbandet med en fjäder stal mitt hjärta av samma anledning som ringen; enkelheten (här)

Också slutligen; skoooorna, ja dessa skor alltså. SÅ fina. Och det bästa av allt är att de bor hos mig, men mer om det i ett annat inlägg (här).

 

(Ni verkar gilla kollagen? De kanske ska bli ett stående inslag i bloggen? Typ Veckans inspiration? Vad tror ni om det?)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Att vara lite splittrad

  1. Bra idé!
    En undran, hur/var presenterar du vinnarna på dina tävlingar? jag har sökt i bloggen efter vem som vann Please jeansen, men inte hittat det.
    Ha en bra dag! Kram

    1. Hej Elisabet!
      Vinnarna presenteras vanligtvis längst ner i ett ”vanligt” inlägg och kontaktas även på mail av företaget som står för tävlingen. Tjejen som vann pleasejeansen fick hem dem i veckan fick jag precis veta från Redbea.se som hade tävlingen.
      Filip & Alexander tävlingen har jag ännu inte fått några vinnare från, men såfort de dragit en vinnare så kommer även dessa att presenteras i bloggen och informeras via mail.
      Ha en fin dag du med,
      Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg