Klädd för julfest

 
 

julfest

Klänning: Provrummet // Väska: Nordljus // Ring: The Jewelry // Armband: Deseos

 
 

Jag har fått många mail och frågor på sista tiden om det där med julfesterna som stundar, vad ska man ha på sig egentligen?

Först och främst tycker jag det är viktigt att man har på sig något som inte sitter åt, det ska finnas plats för mycket köttbullar och skumtomtar. Också vill man ju vara snygg, förstås!

Själv har jag tänkt bära klänningen ovan på en av de där festerna i början på december, smyckena har jag redan hemma och de tror jag blir perfekta att matcha med. Den där klänningen är ju bara såå snygg.

 
 

Banditen-post-signature

8 kommentarer till “Klädd för julfest

 1. Jättefin klänning! Visa gärna bild på när du har den på :).
  Meeeen, jag misstänker att man måste vara en lång tjusig bandit för att bära upp den… En lätt korpulent asiat med taxben – not so much ;).
  Härlig ny vecka på dig!
  Kram

  1. Det kan jag absolut göra om det blir den som får flytta hem till mig och gå på julfest så småningom 🙂
   Kram!

 2. Gud vad jag är glad att jag inte ska gå på fest med dig! 😉 Herregud ingen kommer kunna äta utan bara sitta och titta på hur vacker du är!
  Schetasnyggt!
  Kram

 3. Så fint med de lite maffiga smyckena till den lite stilrenare klänningen. Tack för tips om webshopparna.
  Bästa hälsningar
  Berit

 4. Hej!
  Måste bara skriva några rader om något helt annat 🙂 – om Beach House-påslakan som jag beställde hos Nordljus med världens bästa rabattkod från dig :)! Jag kommenterade på instagram (kerwes21)… och nu har jag ä-n-t-l-i-g-e-n fått hem dem, tvättat dem och bäddat och… låt oss säga, det var ju verkligen ingen överdrift att de är underbara att sova i! Klantigt nog så gick jag inte riktigt all in när jag beställde, så insåg direkt när jag vaknade i morse att jag måste (så att säga) komplettera. Måste. Ha. Mer.
  I vilket fall – vill bara tacka för tipset & rabattkoden igen! Och önska dig en fin dag!

  1. Åh, jag gjorde samma misstag när jag köpte mina så jag blev så glad när jag hade min kod och kunde komplettera med rabatten!
   Så nu har jag ett fullt set och känner ändå som du. Måste. Ha. Mer. 😀
   Men så kul att du blev lika frälst som jag, jag trodde som sagt aldrig att de kunde vara SÅ sköna 😀

   1. Ehem, blev en väldigt dyr resa hem från jobbet idag. Passerade som av en händelse två sängbutiker och kom ut med en kasse från båda. Intressant hur man ibland helt enkelt inte kan vänta en DAG till :). Men – med lite tjejmatte så tjänade jag en hel del pengar på hemresan också, för hittade dessutom ett Himla-påslakan från förra kollektionen på 40% rea – har grämt mig över att jag inte köpte fullt set där också. Nåväl, nu borde jag väl ha lärt mig min läxa vad gäller shopping av sängkläder ;). All in för alla eventualiteter är regeln!
    Nu blir det för övrigt koka-soppa-på-en-spik-middag ikväll :).

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg