Påtal om julfest-klänningar…

 
 

IMG_1946

 
 

Påtal om perfekta julfest-klänningar, den här som kommer från av märket Suzanne Nilsson som jag bar på min kusins 20-årsfest förra helgen är också en sådan. Den ser verkligen superfin ut på modellen (hon är ju snygg så man dör den tjejen), ändå blev jag positivt överraskad när jag fick hem den. Den känns jättelyxig och sånt är ju alltid trevligt!

Den är dessutom en såndär som passar lika bra till vardags om man bara klär ner den lite med smycken och skor.

 

På festen hade jag halsband från Deseos (här) och favoritstövletterna från Modesto (här)

 
 

IMG_1964

 
 

IMG_1950

 
 

Så den får bli dagens julfest-tips, men den funkar lika bra på kusin-kalas bevisligen… Och på tal om kalaset, det är ju helt galet att minstingen har fyllt 20, jag tyckte det var precis som jag ”hjälpte” honom upp i soffan och han trillade ner och slog huvudet, eller som han kallade sig själv ”Åtte” istället för Anton. Ja, tiden går helt enkelt.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “Påtal om julfest-klänningar…

  1. Ja du tiden går rätt fort och den var då verkligen himmelens snygg klänningen alltså, ja modellen ser inte så tokig ut hon heller 😉

  2. Riktigt snygg, precis min smak. Jag gillar pallen du sitter på med, var kommer den ifrån?

    1. Pallen kommer från Rusta 😀 Den hade träben förut men har även den fått ett lager av den där kalkfärgen. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg