Att vara på gång

 
 

 IMG_2531
 
 

Nu får han akta sig, grannen. Inte för att jag siktar på att blända honom tillbaka, men nu har jag äntligen fått upp min första stjärna.

Efter en eftermiddag med Lantliv Jul i soffan så gick det inte att vänta längre, så efter lite grävande i jullådan så fick köksfönstret lite välbehövligt ljus.

 

Och ja, det fanns endel ”överraskningar” även i år. Som julstjärnan som sitter i köket, det är en Watt & Veke som jag klickade hem ifjol och som jag nästan hade glömt att jag hade, jag hann ju knappt vara hemma och njuta av mitt advents/julpynt i fjol eftersom jag spenderade större delen av december på sjukhus. Men den var en glad överraskning, stjärnan. Jag har nämligen gått hela veckan och sneglat på en likadan i ett fönster längre upp på gatan och tänkt En sån skulle man haft. Också hade jag det, vilken lyckoträff.

 
 

IMG_2530

 
 

Ljusstaken fyndade jag på Ilva för något år sedan, i den ligger just nu julkulor av olika slag, nytt in är Let it Snow-kulan från House Doctor som jag hittade här. Tanken var att den skulle få pryda ett stort paket, men den kan ju ligga där vara snygg sålänge.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

2 kommentarer till “Att vara på gång

  1. Alltid mysigt och avslappnat på din blogg…snygga vackra mjuka mänskliga kärleksfulla, bilder och människor! Tack för den fina rabatten hos Agnes Amelia förra veckan! Mina tre Voluspa ljus anlände så jätteväl inpackade med snabb leverans:) Lyx e vad dom är! Kram till dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg