Försök att väcka julkänslorna

 
 

IMG_2907

 
 

Jag drabbades av en plötslig längtan att dekorerar apelsiner med nejlikor när jag var på Netto och köpte ljusstaken i måndags och passerade kryddhyllan med alla julkryddor.

 
 
IMG_2910
 
 

I ett desperat försök att skapa någon form av julstämning satt jag idag och svor i soffan över hur svårt det kan vara att göra de enklaste av barnpyssel om man bara har en hand. Men det gick, tillslut. Trägen vinner.

 
 
IMG_2917
 
 

Men jag vet inte om det hjälpte speciellt för avsaknaden av julstämning om jag ska vara ärlig. För hur lätt är det att känna julkänslor när termometern visar på 7 grader och himlen är regntung? Inte speciellt.

Så nu tänkte jag lägga in en extra växel för att väcka de där känslorna.

”Lusselelle, Lusselelle, elva nääätter före jul”
11.
Bäst att få liv i julkänslorna snarast alltså.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Försök att väcka julkänslorna

 1. Åh, vad mysigt det såg ut! Barndomsminnen från jular med apelsiner och kryddnejlikor! Här i Stockholm har vi haft sol idag och kallt! Riktig julstämning att strosa genom Kungsträdgården med julmarknad och andedräkten rykande ur munnen. Ha en bra helg och tack för en trevlig blogg!

 2. Ja men visst är det hopplöst med julkänslan här i Skåne i år! Man kanske skulle testa med apelsiner som komplement till den tunga dimma av hyacinter vi har här hemma…
  Stor kram fina!

 3. Julkänslor kan vara svårt att skicka över till dig men jag tänkte skicka lite pepp istället, det behöver man alltid oberoende om hur man har det! Du skrev ett inlägg tidigare om en snygg outfit till julfesterna som går av stapeln i december. När det damp ner en inbjudan till julfest blev jag så glad och jag kopierade dig BIG time! Så ikväll kommer jag vara snygg som en Bandit på festen and I like it! Försöker skicka över lite julkänslor och lite tillfrisknande alt bedövning till handen som borde sluta jävla nu!
  Hoppas du får en skön jul!
  Kram L

 4. Härligt medeltid jullapelsiner. Det luktar ju så gott! Får jag fråga vart den fin ljusstaken kommer ifrån? Kram, Cissi

 5. Ååå, den där ljusstaken är såå fin! Synd att inte Netto finns här uppe i norr 🙁

Comments are closed.