Fjärde luckan, ChillNorway

 
 

chillN

 
 

Vi avslutar den här adventskalendern med ett riktigt pang-pris tycker jag.

 

I denna lucka finner vi nämligen två tröjor från ChillNorway, och Du kan vinna Din favorit!

Inte mycket att fundera på va? Då kör vi!

 
 

1. Lämna en kommentar här och berätta vilken av tröjorna Du skulle vilja vinna.

Härliga stickade Peggy (värde ca 1500 kr) eller glittrande paljett-tröjan Shine (värde ca 1100 kr)? Motivera kort varför. Glöm inte berätta vilken storlek.

 

2. Gilla ChillNorway på facebook HÄR eller följ dem på instagram (@chillnorway)

 
 

Sedan kan du fira jul i lugn och ro, käka en knäck och vänta på att tävlingen ska avslutas nästa söndag (29/12) kl 12.00.

 
 

Lycka Till!

 
 

60 kommentarer till “Fjärde luckan, ChillNorway

 1. Jag skulle vilja vinna Peggy i L. Det vore en fin avslutning på vad jag hoppas blir en lugn och fin jul.
  Gillar självklart redan på fb och följer på instagram.

 2. Om jag har turen att vinna väljer jag Shine navy st M. Att lyse upp mörkret med en glittertröja det är vad jag längtar efter.

 3. I denna mörka vinter som vi har nu skulle jag nog behöva en Shine i st. S att känna mig fancy i 🙂
  Gillar ChillNorway på Instagram!
  Hoppas du Banditen har en riktigt skön jul, bara lite kvar nu… 😉

 4. 1. Jag önskar att jag vann tröjan ”Shine” i stl. M (38), för att jag saknar en glittrig tröja att känna mig festlig och lyxig i!
  2. Gillar på fb

 5. Åh den där ”Shine” har jag gått och kärat ner mig i, totalt! Så den hade jag valt om jag har turen på min sida, jag ska hålla tummarna.
  Gillar på facebook

 6. Jag har kikat på den stickade tröjan peggy en längre tid. Tycker att den är alldeles underbar. Vill vinna den i storlek m. Hoppas på tur.

 7. Gillar givetvis Chillnorway både på FB och Insta 🙂
  Nu är det såhär att på jobbet där i stort sett alla är grabbar har de börjat med Friday it’s tieday och då jag inte har några slipsar kör jag Friday it’s shine Day med något glittriga varje fredag. Därför skulle ju en Shine i storlek Small vara sååå perfekt att vinna 🙂
  Tack fina för den fina tävlingen
  Kram
  /Vivvi

 8. Tomten jag önskar tröja shine,den skulle få varje dag att kännas som nyårsafton!!
  /K
  strl 38

 9. How I Wish upon a Star att jag snart tröjan Shine bar.
  Med en lön och två tonåringar blir där inget till mig kvar, då blundar och önskar jag….
  Tröja i stlk xs-s
  Följer på Instagram

 10. Jag skulle jättegärna vilja vinna den fina glittriga Shine i stl M, eftersom jag aldrig ägt en top helt täckt med paljetter! Skulle kännas väldigt glamoröst att få inviga det nya året med ChillNorway.

 11. Ooooo, vilken tävling!! Jag skulle sååå gärna vilja vinna Shine i strl L! Den skulle bli perfekt till alla dejter jag tänker gå på under 2014!! Nu håller jag alla tummar för att kunna glittra ordentlig både i ögonen och på kroppen! 😀

 12. Oh lala! Älskar stickad glamour a la Peggy! Den skulle vara perfekt till min nyinköpta Gunilla Ponténkjol! Gärna i storlek L. God jul och kram! Victoria

 13. Jag skulle verkligen vilja och behöva vinna Underbara tröjan Shine, jag behöver lite mer glitter och glamour i mitt liv. Storlek XL
  Jag gillar givetvis redan på FB och IG.
  God jul

 14. Hej!
  Om jag vinner då vill glittra i Shine för tycker att livet varit ganska hmmm jobbigt:( Skulle gärna ta den på mig i början av år 2014 och bara vara glad och hoppas att otur vände 🙂 Storlek S skulle passa bra
  Glad Jul!
  Gillar och ska följa på Instagram- såklart.
  Kram, Magdalena

 15. Kanonvinst!!!
  Peggy för den har underbara färger och är stickad av garn i högsta kvalitet. Helt enkelt underbart vacker oemotståndlig! St XL eller S (Tjocka mamman = jag eller till vackra 21-åriga dottern.)
  Önskar dig allt gott!

 16. Tröjan Peggy skulle jag så gärna vilja vinna och då i strl L, jag har redan spanat in den sedan tidigare men behövt prioritera julklappsinköp istället. Självklart gillar jag redan på fejjan och Insta.

 17. Åh, jag är med & vill vinna peggy stl xs! Jag har knappt några stickade varma tröjor så denna skulle vara perfekt. Ger också ett rim:
  Svart tröja som vackert glimma,
  Slippa i julen slippa stimma,
  Även i en kylig dimma

 18. Tröjan shine då jag behöver lite mer glamour i mitt liv efter massa sjukhusvistelser.

 19. gillar på fb
  Peggy i xl får gärna flytta hem till mej för jag har ingeeeeeet att ta på mej..(blir inte lessen om det är shine som kommer heller..)

 20. Gillar redan på Facebook och följer på instagram. Jag skulle gärna vinna tröjan shine. Varför? För jag tycker den är så vacker och skull förgylla i vintermörkret . Kram och god jul!

 21. Jag skulle vilja ha tröjan peggy i strl m, så vacker och sval. Jag håller på att få tillbaka min smala kropp efter förlossningen av vår älskade lilla plutt och vill verkligen belöna mig och min fantastiskt duktiga kropp med vackra plagg av fin kvalitet. Denna tröja skulle kunna få vara startskottet på denna mission. Älskar verkligen de kläderna!. Följer och gillar på insta

 22. Ser mig själv sitta framför brasan i fjällstugan, uppkrupen i soffan, nyduschad med rosiga kinder efter en härlig dag i backen och på mig har jag min nya sköna, trendiga favorittröja Peggy… (Stl M)
  Dagdrömmar kan faktiskt slå in! 🙂
  Önskar dig skön och mysig jul!
  Anna S

 23. Peggy i storlek m till min vackra, kloka och helt fantastiska syster yster! Gillar på fb
  God Jul till alla!

 24. How I wish upon a star att jag tröjan Shine bar…
  Med två underbara tonåringar och en plånbok blir det inte mycket över, då är det fint att man kan sluta ögonen och önska
  Julkram Linda

 25. Åh vilken tävling såhär i slutet av året!
  Denna höst har varit en av de värsta i mitt liv och det är fortfarande inte över…
  En shinetröja i stl M skulle pigga upp lite…
  God Jul och Gott Nytt År!
  Fia

 26. Vilken fin tävling 🙂 Nu är det så att grabbarna på jobbet har börjat med Friday is tieday och då jag som allena tjej inte har någon slips kör jag Friday is shineday! Därför skulle ju en Shine i strlk S passa mig perfekt då garderoben ju inte bågnar av glittrande skapelser direkt 🙂
  Gillar givetvis CN både på Insta och Facebook
  Kram
  /Vivvi

 27. 1. Älskar tröjan Peggy (L)
  2. Gillar redan Chill Norway på Facebook sen tidigare!
  Tack för trevlig vinstchans!
  God jul!

 28. God Jul!!!
  Snälla tomten jag önskar mig tröjan Shine i stl L!!! Tänk att få glittra i kapp med den 2014!!!
  Självklart ”gillar” jag på FB redan!!!
  Ha nu en riktigt skön jul!!!!!!
  Kram Li

 29. Jag skulle gärna vinna tröjan PEGGY i stl L/XL. För jag tycker den är så vacker 🙂
  Kram och god jul!

 30. Åh! Peggy var helt underbar (strl M)!! Jag sitter här höggravid och allmänt som en val. Att få ta på sig en snygg tröja hade piggat upp : )
  Gillar såklart chill norway!
  Kram

 31. Peggy är ursnygg tycker jag i st M. Har inte fb men följer sedan tidigare på instagram.
  /Ann-Sophie

 32. Härlig tävling! Älskar Chillnorway och följer på Facebook sedan tidigare. Om jag fick önska en av de underbara tröjorna skulle det nog bli en Peggy i stl M. Den ser såå skön ut och vore ett perfekt sätt att få känna sig varm och go i vinter men samtidigt fin!
  God fortsättning!
  Hälsningar Maria

 33. Den här 32 åriga mamman vill inte bara vara mamma ibland, ibland vill jag vara en snygg sexig fru också! Så kom gärna hit och förgyll min vardag med en tröja! Det är ju så att sist på listan hamnar ju min garderob när 4 små knott ska ha sitt <3 Om jag får drömma så skulle en shine få flytta in i storlek M så den växande magen får plats!

 34. Precis som du lever jag med svår kronisk smärta och det är påfrestande för min omgivning. Min 21-åriga dotter har en ängels tålamod med mig och mitt handikapp. Jag orkar kanppt med mig själv ibland men hon gör det! Jag skulle bli överlycklig om jag kan få ge henne en present lika go, mjuk och vacker som hon = Peggy tröjan.
  Önskar dig allt gott och att du får uppleva många lyckliga stunder och ögonblick i ditt liv framöver. KRAM!

 35. Vid 37-års ålder har jag ännu aldrig ägt en en glittrande paljettröja! Nu är det banne mig dags!! Så jag önskar mig Shine i stl small.
  KRAM Mia

 36. Jag saknar något som glittrar i min garderob och skulle älska att få ett tillskott som Shine i stl small:)
  Gillar Chill Norway på Fb

 37. Tänk att få vinna en stickad peggy i strl L, det skulle vara rent ut sagt underbart!
  Inte bara skulle jag få känna mig varm och fin jag skulle även få lite glädje i en jul som annars kantats av sjukdom. Håller tummar och tår för att just jag får krypa in i en Peggy en tröja jag aldrig skulle ha råd att unna mig själv annars

 38. Peggy (strl M) skulle mer än gärna få pryda min kropp efter helgerna =) Färgerna är ju helt ljuvliga och den passar verkligen både till fint och lite mer upplätt. Kram på dig, Mia

 39. Jag ääälskar Peggy tröjan, tänker mig den din ett par sköna Please jeans :o) Min färg är dessutom blå <3 Den ser så mjuk och skön ut. (strl L) Självklart gillat på FB.
  Kram

 40. God fortsättning!
  Vilken kanon sista lucköppning. Skulle jag vinna skulle jag vilja ha Peggy (stl M). Gillar redan på FB.
  Kram

 41. Åååå så fint! En Peggy-tröja stl M hade gärna fått flytta hem till mig! 🙂
  Gillar redan på fb. God fortsättning och Gott Nytt År!

 42. Om jag blev den lyckliga så…. Elle belle bi…. skulle Shine i stl L få flytta in hos mig. Motiveringen får väl bli att det skulle göra mig glad helt enkelt! Följer redan på instagram o facebook. Kramar

 43. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en Peggy-tröja med ingen bättre anledning än att den känns väldigt mycket som jag! 🙂
  KRAM!

 44. Åhh, en tröja med ett namn som skiner
  värmer glammigt när stormen viner.
  Att gnistra och glimma får gråheten att försvinna!
  Shine i stl XL vore kalas! Både gillar och följer.
  Kram!

 45. Inte för att en tröja skulle få mig att må bättre men skulle vara lycklig om jag blev vinnaren.
  lever med en nervskada pga cysta i min ryggmärg och hoppas hoppas varje dag att denna smärta ska släppa och när jag läste ditt inlägg om att leva med smärta kände jag igen mig så mycket att jag brukar försöka förklara för folk att jag inte vill de ska säga ”men det blir bättre”för detta vet varken jag eller läkarna! Önskar stl m

 46. Peggy i stlk M skulle jag vilja vinna och ge bort till min sons mysiga flickvän som blivit som en ny familjemedlem!

 47. Hej!
  En tröja peggy stl m hade passat mig efter allt jag gått igenom med operation i rygg och känselnedsättning. Jag läste ditt inlägg om att leva med smärta och alla bara säger ”men det blir bättre” är så trött på att höra detta för det vet inget om det blir,…. även fast det är en stor önskan!!
  Mvh Emelie

 48. Men åh vilken fantastisk tävling. Jag skulle bli överlycklig om han blev vinnare över en Peggy i S(M om de är små i storleken). Jag har varit sugen på en tröja från ända sedan ni alla fina började använda deras snygga tröjor. Ingen häftigare motivering än så men en helt ärlig och enkel liten motivering iallafall

 49. Gillar på fb. Båda tröjorna är så snygga, om jag skulle vinna så får det bli en överraskning vilken som dyker upp 🙂 Ja just det, storlek S.

 50. Är så trött på vårt svenska mörker! Tråkiga och praktiska kläder på jobbet som fritidspedagog! Ett jobb jag älskar för övrigt! Tänk att en vanlig ”tråkmåndag” få ta på sig tröjan Shine (stl S) och ”shinea” lite extra!!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg