Julafton

 
 
IMG_3263
 
 

Som ni redan vet så började jag min julafton med en mysig förmiddag här hemma innan det var dags för Abbe och mig att bli upphämtade av pappa för lite julfirande-light. Ja, för jag hade vänligt men bestämt tackat nej till julbord gånger två den här gången.

 
 

IMG_3268

 
 

Så det bjöds på glögg, lussebullar, diskuterades studentliv i Australien, EPA-traktorernas vara eller icke vara (Nils 16 är hävdar bestämt att det är hett med EPA, jag och hans äldre brorsor är inte lika övertygade.)

 
 

IMG_3272

 
 

Också pratade vi om obehagliga överraskningar i form av oväntat besök från hyresvärdar. Som tydligen tycker att det är lämpligt att använda huvudnyckeln för att lämna en julklapp när man står i duschen (med badrumsdörren öppen) en söndagsförmiddag. Vi kom fram till att det är långt i från okej, men ger ju minst sagt spänning i vardagen.

 
 

IMG_3275
 
 
IMG_3278

 
 

Sedan blev det julklappar, pappa är helt galen när det kommer till julklappar.

Han älskar att skämma bort oss med fina saker som han vet att vi vill ha och i år var inget undantag.

Vad som gömde sig i mina klappar får ni se en annan gång. Men fullkomligt galen är han iallafall, sådär snäll kan jag omöjligt ha varit.

 
 

IMG_3292
 
 
IMG_3296

 
 

Abbe fick också paket, förstås.

Både ätbara och mer praktiska som schampoo och blinkande reflexer till kopplet.

Ni kan ju gissa vilka han uppskattade mest.

 
 

IMG_3299

 
 

Ja, det var början på julafton det.

Efter ett par timmars vila hemma, men Kalle på tvn och ispåse på handen så åkte jag sedan vidare till min moster där firandet fortsatte hela kvällen med släkten på mammas sida.

Utom lillebror då, som fattades oss hela dagen. Han var nämligen fast i Norge eftersom hans tränare tydligen tyckte att träningen går före en jul med familjen. Vansinnigt om ni frågar mig, men jag vet att han fick en bra dag ändå, även om han fattades oss. Och snart kommer han på besök tillsammans med sin Sandra och då ska vi fira jul, mysa och ta igen det vi missade på julafton.

 
 

Men julafton alltså, årets mysigaste dag, blev precis så mysig som den kan bli med en hand som trilskas och en lillebror som fattas en.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Ni missar väl inte den fiiina tävlingen där två personer vinner varsin tröja från ChillNorway? Ni hittar den HÄR!

 

6 kommentarer till “Julafton

 1. Låter som du är en fena på att finna det fina i stunden och njuta av att göra det bästa av det som går! Ha en fortsatt fin dag! Kram

 2. Ser ut som en härlig julafton så långt! Ska bli spännande att se vad julklapparna innehöll också. God fortsättning!! Kram… 🙂

 3. God Fortsättning på dig!
  Du verkar ha haft en fin julafton trots dum hand och dum tränare…..
  Härligt! Och jag ser fram emot att få spana in vad som fanns i dina fina paket!
  Jag har också en pappa som går fullständigt bananas på julafton, dock inte med så dyra paket…hans grej är mer åt ”more is more” hållet! 🙂
  Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg