Rosor

 
 
IMG_4104
 
 

Tänk hur mycket värme och omtanke det kan finnas i en bukett rosor.

Mängder!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “Rosor

  1. Det är du värd=) Hoppas din värk försvinner snart. Kan inte ens föreställa mig hur du har det. Men du verkar alltid så glad och positiv. Fortsätt så, så känns det lite bättre =)

  2. hej fina du!
    Mycket kan man leva utan men inte vackra blommor!!!
    Vilka vackra bilder emma tagit på dig med den snajsiga kjolen, jätte läckert!!
    Vet ej vad du hade för planer för framtiden men hoppas att du snart kan få
    gå vidare i ditt liv, med eller utan armskrällets tillåtelse, för så här kan det ju inte fortsätta!
    Du är så tapper och bjuder på dig själv hela tiden, önskar att jag kunde göra något
    för dig…………..
    ha gott vännen / kram Mia

  3. Ja, stora, yviga gester behövs inte alltid för att visa kärlek och omtanke. Det kan finnas i en blomma, ett kort, en kram eller bara ett leende. Så fina blommor och speciellt om de kom med en fin tanke bakom!
    Jag tycker du är modig som delar med dig av din smärta. Så många bloggare vill bara ta med det positiva i sina bloggar. Hur duktiga de är och hur bra de har det. Man fotar bara det städade hörnet i softat ljus. Tvätthögen bakom ryggen får ingen se. Tror de flesta inser att verkligheten inte kan vara så rosenskimrande hela tiden, men risken är att det skapar en prestationsångest. Då behövs det bloggar som din. Den är vacker och inspirerande, samtidigt som du delar med dig av de där dagarna då man bara vill dra täcket över huvudet, svära en ramsa och gråta en skvätt. Man behöver självklart inte dela med sig av allt, det menar jag absolut inte att man ska. Men livet har ju alla nyanser mellan mörkaste svart och ljusaste vitt. Förhoppningsvis kommer inte de mörkgrå dagarna samtidigt för alla, utan vi kan hjälpa varandra att ljusa upp det grå när det behövs. Fortsätt skriva som du gör. Med hjärtat.
    Kramar!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg