Dan före dan

 
 
IMG_3955
 
 

Jag förbereder mig för fullt här hemma, för att fylla 25. Imorgon, närmare bestämt. Jag hade tänkt stryka dagen ur kalendern, men det går inte för sig när man har väldens bästa vänner och familj som insisterar på att fira.

 

Så idag förbereder jag mig.

Vilar handen, köper tårtljus (tiden då det räckte med ett paket är förbi!) och gräddar chokladbottnar så att det doftar i hela lägenheten.

 

Så ja, där har ni mig idag; I mjukisbyxor, växlandes mellan att ligga under duntäcket i soffan och manövrera KitchenAid:en i köket (tack gud för den alltså, men den kan man ju till och med baka som enarmad).

Så bilden är alltså från en annan dag, men jag har på mig följande;

Kofta: Sheinside // Byxor: H&M // Blus: KyssJohanna (Nu på rea) // Halsband: KyssJohanna

 

Vi ses imorgon, vänner. Då är jag ett år äldre, fiiiii fan som väldens finaste Tindy skulle sagt.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Dan före dan

 1. Låter som att i morgon kommer bli en fantastisk dag! 🙂 En fråga – ser att du ofta har kläder från Sheinside, hur tycker du den sidan fungerar? Får man sina varor, fungerar betalning och allt sådant? Vill köpa några saker därifrån – men är lite feg när sidan inte är svensk. Grattis i förskott! /Sandra.

  1. Jag har beställt från deras sida några gånger och allt har fungerat bra! Dock tar det en stund att få hem sina varor och jag tycker att storlekarna är ganska små, men det andra funkar bra! 🙂

  2. Lite sammalika som du, vill men vet inte om jag vågar 🙂 Galet fina saker till galet bra priser!

 2. Kära bandit.
  Det är underbart att fylla år, tänk att folk vill fira att man finns till, vara det är ju underbart. Så passa på och njut av födelsedagen, Alla är ju där för dig. Och vi andra är ju glada att du föddes för 25 år sen.
  Kram

 3. Det är bara att njuta när man fyller år för det är DIN dag!! Hoppas att du får en toppendag!
  Kram 🙂

 4. Å, så härligt med tårta, vänner och familj och kanske ett paket eller två 😉 Själv har jag inte långt kvar till det ”stora” trea-nolla…
  Vill också passa på att tacka för en underbar blogg och för att du är du. Du är helt underbar!(Oavsett ålder) 😉

 5. *****GRATTIS på födelsedagen!*****
  Hoppas att du får en smärtfri härlig dag med familj & vänner!
  Stor kram

 6. GRATTIS! Hipp Hipp Hurraaaaaaaaaaaaa! Insåg idag att du fyller år på samma dag som jag. Jag är dock 20 år äldre än dig. Läser din blogg och tycker den är mycket inspirerande. Än en gång grattis. Hoppas du får en riktigt bra dag. 🙂

Comments are closed.