Världens bästa födelsedag

 
 

IMG_4214

 
 

Det blev ett kort inlägg imorse eftersom internet strulade och Emma var på ingång.

Men idag är alltså dagen som jag fasat för, dagen då det inte längre räckte med 1 paket tårtljus till tårtan.

Jag är alltså 25 nu, men känner mig inte ett dugg annorlunda än igår. Som tur är.

Men så har jag en känsla av att dagens aktiviteter har bidragit till känslan av att det-är-okej-ändå.

 

Morgon började nämligen med att pappa stod i hallen med blommor, bullar och kramar. Och ett löfte om att det här underbara är på väg till mig men inte hunnit fram än. Bästa!

 
 

IMG_4269

 
 

Sedan kom alltså Emma och vi började dagen med brak-frukost, och medan jag satt och klämde källarfranskar med 5 skivor prästost per halva så satt Emma mitt emot och käkade min hemmagjorda räkröra med god aptit. Det smakade grillchips (?) tydligen…

 

Abbe? Han låg och tryckte på toaletten eftersom att han trodde att flaskan med bubbel var en nyårssmällare, eller något annat läskigt. När han väl hittade ut från toaletten var han sedan odräglig resten av dagen och skällde på minsta ljud.

 
 
Untitled-1
 
 

Present från Emma hade jag redan öppnat. Jo, det öppnades redan i fredags efter påtryckningar från Emma om att hon minsann inte kunde vänta till onsdag. Tur för mig, som var nyfiken så att jag höll på att spricka.

 

Och jag höll ju på att få en hjärtinfarkt när jag öppnade och fick syn på  Hermèslådan.

Hermès. Hon är galen.

Ni ska få se, snart. Lovar!

 
 

IMG_4245

 
 

Sedan köpte vi prinsesstårta och åt med sked ur kartongen.

Och Emma önskade låtar som Göran (som vi träffade på fisketuren i somras, minns ni? Han som fick en blåmussla på kroken.) spelade upp i Radio Active.

En mycket speciell låt, sa Göran när han presenterade den. Jo man tackar, jag stod dubbelvikt i köket och skrattade så att tårna rann. Jisses alltså.

 
 

IMG_4230

 
 

IMG_4222

 
 

Också kom Helene förbi, med en fantastisk bukett tulpaner (hon är grym på att binda blommor), paket och kramar. Finaste!

 
 

IMG_4323

 
 

  IMG_4251

 
 

På mig hade jag en helt underbar klänning i mjukaste mjukistyg från Memelie som jag fick syn på i fredags och genast klickade hem. Klart man ska fira 25-årsdagen i ett svart fodral liksom. Extra plus för rynkeffekten på magen som döljer eventuella spår av prinsesstårta och annat gott.

(Klänningen finns här och halsbandet finns här)

 
 

IMG_4325
 
 
IMG_4338

 
 

Och där sitter hon ju, världens finaste. Fy tusan vad jag är glad att ha henne i mitt liv.

 

Jag menar, vem skulle annars önska opassande låtar åt mig i radio, hindra mig från att få en ålderskris vid 25 och berätta för mig vilken himla tur det är ändå, att livet inte blev som det skulle för mig.

 

Och det har hon ju rätt i, annars skulle vi ju aldrig haft varandra.

Och det, det skulle jag aldrig någonsin vilja vara utan.

 

Med vänner som henne är det inte jobbigt att fylla år, inte ens 25.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “Världens bästa födelsedag

 1. Sa ju att det skulle bli toppen!!! Och det är du värd!
  GRATTIS PÅ 25-ÅRSDAGEN!!!!!
  Grattiskramar från Cilla & Love

 2. Återigen grattis i mängder på 25-årsdagen!
  Himmel vad snygg du är i klänningen!!! Den ser ju ut att vara gjord speciellt bara till dig. Å visst är det härligt att man kan få vara så snygg och samtidigt ha en klänning som känns som en mjukisdräkt… i hemlighet liksom. Rynkorna är ju precis som du skriver dessutom perfekta för massor av prinsesstårta… då man liksom kan puta lite extra utan att det märks. Hoppas din dag varit tom bättre än du någonsin kunnat föreställa dig. Det är du värd!!!
  KRAMAR!!!!

 3. Grattis Nicole!
  Hoppas du har haft en underbar födelsedag!
  För det är du värd vår tappra kämpande glädjespridande bandit som ger så mycket till oss läsare.
  Kram

 4. Grattis Nicole! Men du, vilken var låten som spelades upp för dig? Såg klippet på Instagram men kunde inte höra vilken det var 🙂

 5. Hipp hipp hurra på din födelsedag!! Den ser ut att vara toppen. Och jättesnygg i klänningen!!

 6. Stort GRATTIS till bästa Nicole! Så fFlott i ditt svarta fodral. Hade jag varit i närheten hade jag tittat upp.
  Kram Ingrid.

 7. Stort GRATTIS till dig du 25-åriga pingla.
  Härligt med så fina vänner.
  Du skriver otroligt gripande och vackert.
  Kram

 8. Hurra, hurra till dig du fina Bandit! Så mysigt, härligt och underbart det ser ut verkligen. Och att omge sig med de bästa, vad kan toppa det alltså. Så fin du är i ditt fodral! Grattis på din dag:)

 9. Stort GRATTIS på din dag!
  Jag känner att jag önskar dig så mycket gott, fastän jag inte känner dig mer än genom bloggen. Men du är en person som är lätt att ta till sig och jag känner att jag bryr mig om dig.
  Stor kram!

 10. Hej!
  Stort grattis Banditen på 25 ungaårsdagen!
  Har en fråga till Emma : mustaschsjalen…vaaaar hittar jag den?:)
  Kram C

 11. Stort grattis i efterskott!! Underbart att du hade en fantastisk dag igår! För det ska man ha när man fyller år… 🙂

 12. Blir varm i hjärtat av att läsa om din dag!
  Men Darling! Cliffhanger på den orange asken, sladdade ju in här direkt i morse för att få veta ;).
  Skoja ba!
  Kram på dig!

 13. Tror bannemig att jag måste fylla 25 igen för jag vill minnas att jag hade en tusen till rolig fest då och fick presenter av mina fina vänner så att jag nästan grät. Shit va kul vi hade den dagen. 🙂
  Härligt att du fick en underbar dag!
  Kram

Comments are closed.