Presenten från Emma, vad fanns i den orange lådan?

 
 

Untitled-1

 
 

Äntligen va?

Det var inte meningen att låta er vänta.

Det hann bli en liten följetong; Presenten från Emma, vad fanns i den orange lådan?

 
 

 IMG_4287

 
 

En sjal. En helt underbar silkes-sjal med klassiskt mönster i ikoniska färger.

Hon är helt galen den där Emma, och när jag påpekade det för henne så tyckte hon att jag kunde strunta i det och istället njuta av min lilla Hermès. Så det har jag gjort, jag har tagit av locket på lådan, klappat lite på den och stängt igen. Ibland har jag vecklat ut den och granskat mönstret för att sedan vika ihop den och stoppa ner den i lådan igen.

 

Min alldeles egna lilla Hermès.

 
 

IMG_4284

 
 

Emma skällde lite på mig när jag sa att jag nog aldrig kommer att våga ta den ur boxen.

 

Den är till för att användas och påminna dig om vilken tur det är att livet inte blev så som du hade tänkt ändå.

 

Och det har hon ju förstås rätt i, den kan ju inte ligga gömd i en låda, det är den alldeles för vacker för (även om lådan är allt bra snygg den med).

 
 

IMG_4316

 
 

Jag ändrade min planerade present till mig själv i sista sekund och satsade på en Michael Kors istället för Marc Jacobs, för jag kunde se framför mig hur snyggt sjalen skulle hänga där på handtaget.

 

Mer om det i ett annat inlägg, men sjalen alltså.

Är den inte vacker så man tappar andan för en sekund, så säg?

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “Presenten från Emma, vad fanns i den orange lådan?

 1. Åh vilken present! Vilken sjal! Hon är klok hon, Emma. Klart att du ska njuta av den och använda den. Och din MK-väska – you got to love it!
  Kram

 2. Wow! Vilken underbar present! Sååå vacker och underbara färger som gör en glad 🙂
  Ett stoooort grattis i efterskott på 25-årsdagen fina du
  Kramar
  /Vivvi

 3. Har varit sugen på en Michael Kors ett tag, vart beställde du din (om du köpt den på nätet dvs)?
  Jättefin sjal från Emma förresten, passade ju perfekt där på väskan <3

  1. Jag köpte min på Apple store på Emporia, den finns på deras hemsida med, men jag orkade inte vänta 5 dagar på leveransen 😉

 4. Wow vilken vacker gåva, kan nästan känna hur härligt silkig och mjuk sjalen känns mot fingrarna bara genom att studera fotona!! Älskar färgerna på den dessutom!! Hon kan hon den där Emma 🙂 Superdupersnyggt till väskan och med sjalen lite ”lagom nonchalant” sådär knuten på väskans handtag 🙂 🙂 Me like!! Ha en bra dag kram Sanna

 5. åh jag minns när jag fick min första hermés sjal. Hur jag andaktningsfullt vecklade upp silkespappret och mötes av en explosion av färger i oranget, blått, grönt och lila. Älskar Herméssjalar, dock måste de stylas med en ungdomlig outfit, annars kan man se lite östermalmstantig ut tycker jag.

Comments are closed.