Det där med sjalar…

 
 

IMG_4428

 
 

Jag har en grej för sjalar.

Jag vet, det är lite udda kanske. Men jag bär helst en sjal kring halsen dygnet runt, iallafall under vinterhalvåret.

Jag tror det ligger i släkten, mamma är likadan.

Men när man har sjal på sig varje dag, så kräver det ju lite variation i sjal-garderoben. Och min sjal-garderob, den är nog snudd på lite sjuk, om jag ska vara ärlig. Men hej, jag använder ju dem flitigt.

 

Hur som helst, ni ska tro att jag är petig när det kommer till sjalar, inte bara ska de vara snygga och mjuka.

Nej, de får gärna vara tunna, men inte för tunna så att de sjunker ihop som en snusnäsduk runt halsen.

Fluffiga ska de vara, men för den skull inte tunga och tjocka.

Ni fattar, listan kan göras lång.

 

Därför blev jag positivt överraskad när jag i min jakt efter en sjal i svarta nyanser ramlade över denna härinne och den kunde leva upp till mina förväntningar.

Hurra!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

8 kommentarer till “Det där med sjalar…

  1. Följer din fina blogg. Gör ont i mitt hjärta om dig. Jag kan inte heller vara utan sjal. Måste bli ett klick på den du visa… Tack för tipset…

  2. Det ÄR beroendeframkallande med sjalar! Man är inte klädd om man inte har en sjal om halsen. 🙂 Den du har hittat ser ju riktigt härlig ut!!

  3. Älskar också sjalar, men tyckte länge att de inte alls passade på mig… Men sedan plötsligt passade de perfekt… Hmmm… Vad hände liksom…

  4. Jag är likadan, helt beroende. Det är nog det enda som liksom alltid är motiverat att inhandla, heh, det är ju så användbart och älskat om man hittar den rätta. Grattis i efterskott och stor kram!

  5. Alltså sjalar, så underbara! Sitter själv här invirad i en:) Och bär allt som oftast en sjal, så härligt sätt att piffa till.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg