Tisdag med vår i luften, pasta och höstkläder

 
 

IMG_6323

 
 

Vilken lyckoträff det var att solen sken i morse, då kändes det okej att inviga de nya vita skorna.

Och solglasögonen åkte på, bara en sån sak!

 
 

 IMG_6331
 
 
IMG_6349

 
 

Runt armen hade jag såklart alla-hjärtans-presenten, men det hade också fått sällskap av lite vår-bling som klickades hem förra veckan från Puss. I vinter har jag mest känt för enkla, ”rena” smycken men nu när våren börjar göra sig påmind fick jag genast för mig att det skulle vara mycket-och-maffigt. Och färgglatt såklart.

 
 

IMG_6360

 
 

Byxorna är förresten ett par jeggings (heter det så?) härifrån, perfekta för dagens första aktivitet.

Nämligen;

 
 

IMG_6375

 
 

Äta!

Och jag är väldigt glad att jag tog de där mjuka, mjuka byxorna med mycket resår imorse när jag stod i garderoben. För som om det inte vore nog med den där jätte portionen pasta på Vapiano så var vi ju också tvungna att testa deras efterrätter med.

 
 

IMG_6379

 
 

Om jag var mätt efteråt?

Ja, det kan man väl säga…

Men ändå så lyckades jag klämma ner den sötaste lilla minisemlan jag sett när vi kom till Numph-Annas showroom.

 

Jo, jag säger ju det. Tur jag valde rätt byxor imorse.

 
 

IMG_6385

 
 

Efter att vi hade ätit minisemlor, grävt runt bland höstkläder och jag fallit handlöst för en luddig kappa som kommer till hösten (åh så fin den var, ville bara ta den och rusa ut därifrån) så var det alltså dags att ge sig hemåt.

 
 

IMG_6387

 
 

Men först tankade jag lite solsken på en trappa i väntan på tåget. Härliga, härliga vår-sol.

 

Nu är jag hemma igen, landat i soffan med en arm som protesterar vilt och det här inlägget har tagit en mindre evighet att skriva, det går verkligen inte undan i hjärnkontoret när man har såhär ont.

Nu blir det soffan, ispåse på handen och vila resten av kvällen.

 
 

Kavaj: Sheinside // T-shirt: Sheinside

Byxor: Modesto // Skor: Modesto

Väska: Michael Kors

Berlockarmband: KyssJohanna

Armband Bling: Puss (här & här)

Armband med många rader: Puss

 
 

Banditen-post-signature

 
 

13 kommentarer till “Tisdag med vår i luften, pasta och höstkläder

 1. Usch, hoppas den dumma handen inte är allt för illa i morgon (även om jag misstänker att så är fallet).
  Men höstkläder? Isch, det vill jag verkligen inte tänka på nu! Även om jag förstår att de som jobbar i branschen såklart jobbar i helt andra skift än vi andra dödliga. Men nu vill jag ju ha tunna t-shirts, ballerinas, klänningar och dylikt. 🙂
  Känns det inte märkligt att kolla höstkläder (även om det säkert är skitkul såklart!)
  Kram
  Heléne

  1. Haha, så är det ju. Helknasigt 🙂
   Känner som du och vill bara ha vårkläder nu, men höstmode är ändå det snyggaste som finns och såå kul att kika på tycker jag 🙂
   Kram!

 2. Hej fina banditen!
  Jag läser din blogg varje dag och förundras av din oerhörda styrka.. Lika mycket som jag beundrar din styrka lika mycket empati känner jag med dig för det du tvingas leva med.. Vill egentligen bara skicka lite styrkekärlek till dig och tala om vilken fantastisk människa du verkar vara. Jag älskar också alla fina kläder du alltid har, många av dem från Sheinside. Jag har länge velat beställa därifrån men jag undrar om du kan hjälpa mig genom att tala om hur det funkar när man beställer därfifrån, hur blir det med tull och frakt och sånt? Vad brukar kostnaden landa på? Jag är student med studielån och småbarnsmamma så det får liksom inte dra iväg så mycket… Hoppas på svar så kanske jag vågar mig på en liten beställning :)! Du får gärna maila mig om det blir enklare för dig.
  Styrkekramar Jessica

  1. Hej Jessica 🙂
   Tack snäll du för dina fina ord <3
   Frakten är gratis från sheinside, iallafall om man tar det långsamma alternativet som jag brukar göra. Tror man kan betala till för snabbare leverans 🙂
   Tull tillkommer ju om man beställer från utlandet och det beräknas på värdet på det du beställt och vad det är för typ av vara, finns tabeller på tullverkets hemsida där man kan kolla upp hur mycket det landar på 🙂
   Och du, glöm inte att mäta dig innan du beställer, de är ofta lite mindre i storlek än vad vi är vana vid.Så slipper du otrevliga (men ganska roliga 😉 ) överraskningar i form av typ barnkläder när du packar upp dina kläder 🙂
   Kramar!

 3. Riktigt snygg outfit! Jag blev väldigt sugen på den där kavajen men är osäker på strl. Får jag fråga hur lång du är och vad du har för storlek i din?
  Krya på handen!

  1. Deras kavajer är kanon, speciellt den här modellen. Funderar på en vit nu till våren 🙂
   Jag minns tyvärr inte vilken storlek jag har i min då den är från typ förra sommaren och det finns inga lappar i den =/
   Men läs storleksanvisningarna och mät dig så ska du nog hitta rätt.
   Lycka till!

 4. Hej!
  Skriver sällan här men läser ofta. Idag på
  jobbet hittade jag en artikel i Metro och tänkte på dig.
  Dom söker folk som lider av nervsmärta efter operation eller skada och tänkte på dig.
  Adressen är http://www.forskningspatient.se.
  Bara en fundering och ville bara berätta för dig.
  Många kramar
  Tove

  1. Tack snälla, jag har läst om studien och tyvärr verkar det inte passa mig enligt mina läkare.
   Men tack för att du tänkte på mig <3
   Kram!

 5. Vilken mysig dag !!
  Förstår dig, även om man längtar efter vår och sommar nu, är ändå inte höstkläder det absolut finaste som finns … 😉
  Mer struktur på dessa kläder,tycker jag, ofta mer arbetat , så att säga ….
  Underbart vackra kuddar i soffan i tidigare inlägg, den där Tine K, hon kan hon 🙂
  Vackra färgkombinationer , rosa är så svårt att få ta in utan att det blir för gulligt…. 😉
  Trist,trist med handen 🙁 hoppas du är bättre idag <3
  Kram,
  Monica i Rom

 6. Åh så fin du är! Vilka härliga armband i olika färger. Det lät som en fin dag med en massa gott:) Men rackarns hand som måste värka så.
  Kram

 7. Jag har ett par svarta Ash som dina i skinn. Mina favvodojjor just nu. Blir ju onekligen sugen på dina vita <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg