Måndagar.

 
 

IMG_6507

 
 

Vart tog den här helgen vägen? Någon som vet?

Jag tyckte precis att det var fredag och Instagram svämmade över av bilder på glas med bubbande innehåll och jag satt i soffan och önskade att jag också haft en flaska i kylen att fira in helgen med.

 

Men nu är det plötsligt måndag igen.

Jag gillar måndagar, faktiskt. Många hatar ju måndagar, men jag har alltid tyckt att det är ganska härligt. Jag antar att det är för att jag har en grej för nystarter, ni vet; nytt år, ny termin också vidare.

Jag älskar när det är dags att köpa ny kalender och börja fylla den med planer och saker att se fram emot. Och så är det väl med måndagar också, en hel vecka med nya möjligheter.

Antalet aktiviteter i min kalender ju numera ganska begränsade på grund av smärtan. Men jag tror att det fått mig att uppskatta de få saker som får ta plats i min kalender ännu mer. Imorgon väntar lunch med en saknad vän här hemma och på torsdag ska jag äntligen kramas med Emma igen och gå på ett härligt event. Mycket mer än så behövs inte för att jag ska känna att det är blir bra vecka det här.

 
 

Ha en fin måndag!

Och hörrni, om fem dagar är det fredag igen och jag ser framemot att möta helgen med att glas bubbel.

Tror jag måste skiva in det i kalendern redan nu.

 
 

T-shirt: Sheinside // Kofta: Sheinside

Jeans: Please

 
 

Banditen-post-signature

 
 

12 kommentarer till “Måndagar.

  1. Måndagar är en av dom bästa dagarna enligt mig! Så himla härligt med helg och ledighet men lika härligt att få starta veckan på nytt 😀 Ha en fin dag!

  2. Hoppas du haft en fin måndag och veckan som kommer låter som en vecka med en hel del skoj!

    1. Åh ja, tack för tipset! Visste inte om du ville ha svar eftersom du bara skickade länken <3
      Tyvärr verkar det inte vara något för mig dock. Men tack för att du tänkte på mig och tog dig tid!
      Stor kram! <3

  3. Vilken härlig inställning! Fint tänkt även att det ju faktiskt bara är några dagar till fredag igen:) Och en flaska bubbel lät ju inte helt fel.

  4. Så ska jag åxå börja tänka nu när jag börjar jobba efter åtta månaders föräldraledighet 🙂 Måndagar ÄR bra!
    Men du, jag dog även lite av din makalöst fina kofta! Vill klicka hem en jag med men blir så osäker då det är one size och jag är inte ens i närheten av att vara så petit som du… Är de ’normala’ i storleken å hur funkar leveransen? Tacksam för svar <3

    1. Haha petit vet jag inte om jag kan kalla mig med mina 176 cm 🙂 Jag har normalt M i kläder och brukar gå upp en storlek när jag beställer från Sheinside. Men mitt tips är att alltid kolla måtten i storlekstabellen för resp plagg, det kan variera mycket.
      Leveransen tar lite tid, allt från 3 veckor upp till 6 har det tagit för mig. Fast det brukar vara runt 3!
      Hoppas mina svar var till någon hjälp <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg