Ordning och reda bland mitt krimskrams

 
 

IMG_7036

 
 

Jag har hamnat i något slags ordning-och-reda-mood de senaste veckorna.

Ni vet; panik-rensat badrumsskåpet, sorterat ut gamla strumpor, äntligen köpt den där skohyllan jag pratat om så länge nu så jag slipper snubbla in genom dörren och så vidare.

 

När jag fick syn på de här smyckeskrinen på Puss instagram så visste jag direkt att det var precis vad jag hade letat efter. Stora, rejäla skin i vackert papp för allt mitt krimskrams.

 
 

IMG_7020

 
 

Perfekta för sånt som liksom inte riktigt känns rätt att stoppa i mitt ”riktiga” smyckeskrin där jag förvarar guldarmbandet med berlocker som jag fick i konfirmationspresent och det där silverhalsbandet med ett litet hjärta som jag har på alla foton från när jag var liten.

Krimskrams helt enkelt.

 
 

IMG_7066

 
 

Så nu bor mitt krimskrams i mina krimskrams-skrin i det rosa skåpet tillsammans med några andra vackra askar.

Och det känns skönt att den där röran av krimskrams som upptog en hel låda i min malmbyrå numera ligger prydligt i dessa två skrin.

 
 

IMG_7059

 
 

Med i beställningen halkade visst också de här örhängena som matchar halsbandet jag har sedan innan. Örhängena har varit slut i en mindre evighet så jag var så glad att jag lyckades haffa ett par den här gången innan de tar slut igen.

 
 

IMG_7012

 
 

Visst är det en härlig känsla när man fått ordning på något som länge varit en röra? Även om röran i det här fallet gömt sig i malmbyrån så har den liksom ändå funnit där och fått svordomarna att hagla när jag försökt reda ut en knut på ett halsband (som trasslat ihop sig med ytterligare två) eller inte hittat det matchande örhänget.

 
 

Smyckeskrin/askar HÄR, örhängen HÄR

 
 

Banditen-post-signature

 
 

2 kommentarer till “Ordning och reda bland mitt krimskrams

  1. Sååå fina smyckeskrin! Min dotter har det nedersta på din bild och ett mycket snyggt smyckesskrin till ett bra pris! 🙂 Blev lite sugen på örhängena… Ha en fin kväll!

  2. Det är våren! Ljuset och solen ger energi! 🙂
    Och visst är det härligt när man fixar och donar och det blir ordning och reda!
    Kram på dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg