Skinnjacka och mjukglass

 
 
IMG_7409
 
 

Vart tog våren vägen?

Den byttes mot stormvindar och blytunga moln lagom tills skinnjacka äntligen kom fram innan helgen.

Så nu hänger den där på det rosa skåpet och påminner mig om att snart är den här igen, våren.

Och då, då ska jag lufta den tillsammans med den härliga ullsjalen på en parkbänk med årets första mjukglass i min hand.

Mmm, mjukglass!

Men idag kurar vi inne, Abbe och jag. Lyssnar på vinden som sliter i vindskyddet på balkongen och tittar på löv som virvlar förbi. Och inte en mjukglass så långt ögat kan nå.

 
 

Skinnjacka: SheInside

 
 

Banditen-post-signature

12 kommentarer till “Skinnjacka och mjukglass

  1. Hej!
    Vill bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg! Har varit bortrest i en vecka och lagt allt som har med nätet att göra på vänt, bara ägnat mig åt min familj och det har varit sååå skönt faktiskt.
    Men nu när jag kommit tillbaks till verkligheten och kikar in hos dig och ser allt fint du skrivit senaste veckan blir jag bara så glad – du förgyller verkligen min vardag. Såg att jag lyckats beställa samma kuddfodral och duk som du precis innan jag öppnade din blogg. Eller… jag beställde faktiskt tre av dessa fina dukar för jag är veligheten personifierad – i a f när det gäller kläder och inredning, det bara måste kännas rätt. Får se vilken jag skickar tillbaka. Känner jag mig rätt så behåller jag nog två… eller kanske alla tre… 😉 Hur som helst – tack fina rara du för att du tar dig tid och delar med dig av allt fint, men även av din smärta. Min dag blir bättre med dig i den 🙂 Stor kram!

    1. ÅH vilka fina ord <3
      TACK!
      -Du gjorde min dag!
      Stor kram!
      ps. jag satt precis och funderade på vilken av de andra dukarna som skulle kunna passa in i köket att ha och byta med 🙂

  2. ja det blåser full storm ute, men solen är ju ändå framme ibland och ger en hopp. Det går iallafall mot bättre tider 🙂 Skitsnygg jacka förresten.
    kram

  3. Hej och vilken blogg, precis hittat den!
    Så snygg jacka!! Men det här att beställa i USA, hur funkar det? Behöver man betala tull!!
    Hoppas du har lust att svara!
    Och du, våren kommer igen! Den som väntar på något gott…

    1. Hej och tack 🙂
      Det här är inte USA utan Hongkong 🙂 Frakten från sheinside är gratis men man får räkna med att leveransen kan ta ganska lång tid, ca 3-4 veckor brukar det ligga på. Tänk på att kolla storlekstabellen för det/de plagg du vill beställa, det kan skilja sig ganska mycket från våra skandinaviska storlekar ibland.
      Tull får man räkna med att betala, läs mer på tullverkets hemsida där det finns en tabell där man kan räkna ut hur mycket det blir beroende på summa och vara.
      Och visst kommer våren, det räknar jag med iallafall 😉

  4. Vilken snygg jacka och sjal! Trots detta väder, tänk ändå vad fint att ha så mycket härligt framför oss. Snart, snart kommer den där våren för att stanna:)

  5. Gud så gott det lät! Förra året fick jag en riktigt hang- up när det gäller mjukglass. Jag hade typ inte ätit det på tjugo år för att jag fått för mig att det inte var så gott, men herre jisses vad jag måste tagit fel!
    Och den där jackan alltså, assnygg!

  6. men åååååååå…. platt fall för den jackan då!?!
    hade gääääärna tackat ja till din garderob ett par dagar! 😀

  7. Underbar blogg! Tack för att du delar din vardag!
    Underbar skinnjacka! Beställer du i USA? Betalar du tullavgift eller hur funkar det?
    Inte vågat beställa där

    1. Tack snälla!
      Sheinside är baserat i Hongkong. Ja, man får alltid räkna med att betala tull när man beställer från utlandet. Det finns en tabell på tullverkets hemsida där man kan räkna ut hur mycket det blir baserat på vilken typ av vara man köpt och till vilket pris.
      Lycka till 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg