Köket

 
 

IMG_7701

 
 

Varje gång jag kommer ut i köket så hejar jag liksom till. Tänk så mycket en ny duk, en lite mjukare lampa och ett par ny-gamla gardiner kan göra för ett rum. Mysigare blev det konstaterade Sofie och jag när vi satt där i fredagskväll och skalade räkor och skålade in våren i rosé.

 
 

IMG_7706

 
 

Ranunklerna köpte jag på torget i veckan, av den vassa damen som inte förstår ett ord av vad jag säger, som irriterat springer mot kassan svarar Kommer när jag egentligen försöker fråga om man kan blanda rosor och ranunkler, men som skiner upp som en sol när hon förstår att hon får behålla växeln.

Ett leende som är omöjligt att inte genast besvara, och de där mörka ögonen som nyss verkade så arga och vassa är plötsligt vänliga och varma.

 
 

IMG_7707

 
 

Den fina skålen på fot som är full av citrusfrukter till mitt isvatten fick jag av Sofie i fredags.

Till ditt nya kök tänkte jag, sa hon och log när jag slet av silkespappret och placerade skålen på bordet.

Hon är fin hon. Den passar ju perfekt i mitt ”nya” kök.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Köket

 1. Fantastiskt kök! Din heminredning, din klädstil men framförallt din styrka är oerhört inspirerande för någon som också lider av kronisk värk och smärta.
  Jag undrar bara, har du några bloggtips? Vilka bloggar läser du? Skulle vilja ha ännu mer inspiration i ”din anda”.
  Kram, styrka och frid /Linda

  1. Åh tack Linda. Det värmer verkligen att läsa din kommentar <3
   Tyvärr är jag himla dålig på det där med bloggtips. De jag läser dagligen är de andra här på portalen och Fru Sederblad. Sedan jag själv började blogga så går all kraft framför datorn annars åt till att blogga själv tyvärr =/
   Kramkram!

 2. Så fin skål, från en nfin vän förstår jag.
  De är ovärderliga de där vännerna.
  Jag som såg så fram emot att träffa mina bästa i morgon… Men ack nej.
  Kroppen gjorde tvärnit och jag ligger i feber o kroppen värker i varenda led 🙁
  Hatar att ligga ner… Har gjort det tillräckligt tycker jag. Timtals o åter timtals i sjukhussängar..
  Ha nu en fin söndag, så jag jag fortsätta umgås med mina vänner på nätet:)
  Tur de finns!
  Kram Anna

 3. Gillar ditt kök, du inspirerar massor med din blogg. Vart har du köpt duken? Keep up the good blogg

 4. Ser helt fantastiskt ombonat och ljust ut, blir så mjukt med textiler och grönt. Kram på dig

 5. Så otroligt mysigt i ditt kök, man blir ju fasligt sugen på att få sätta sig där vid bordet, kanske dricka ett glas isvatten med lite pressad lime i och bara njuta av allt fint. Tycker ditt kök andas lugn på något vis. Jag älskar duken och skulle gärna vilja veta var man kan få tag i en likadan!! Ha en fin måndag 🙂
  Kram
  Sanna

Comments are closed.