Jobbiga samtal och månadens lyxigaste stund

 
 

IMG_7798

 
 

Idag får man leva på minnet av solens värmande strålar genom persiennerna igår.

Himlen är grå som betong och gör att det där regnet som utlovats i eftermiddag inte alls känns så avlägset.

Men det spelar inte så stor roll, vetskapen om att vi går mot ljusare tider gör det okej.

Okej att tända Voluspa och dricka té under tiden som man laddar för det där viktiga samtalet som stått på att-göra-listan i fler veckor nu. Jag lider verkligen av telefonskräck när det gäller sånt där. Hua!

 
 

IMG_7760

 
 

Men som tur är så är det inte bara tråkiga och läskiga saker som står på schemat för idag. Nej, jag ska även hinna med ett besök hos Magda för påfyllning av mina fransar. Det är månadens härligaste stund, 45 minuter under en mjuk filt med radion sorlande i bakgrunden och Magdas mjuka rörelser när hon jobbar.

 
 

IMG_7785

 
 

Så nu ska jag dricka ur det sista ur tékoppen och sedan ska jag äntligen slå det där numret och ringa det där samtalet.

För sedan vet jag att något härligt väntar i eftermiddag, och då vill jag ha detta ur världen!

 
 

Blus: Modesto // Jeans: Modesto

Skor: Köpa i fjol i en butik i Ystad // Armband: Modesto

Solglasögon: Lindex

 
 

Banditen-post-signature

 
 

13 kommentarer till “Jobbiga samtal och månadens lyxigaste stund

 1. Ja hua!!!! Avskyr också sådana samtal! Hela magen liksom knyter sig.
  Hoppas det gick bra!!!
  Kram kram!!!

 2. Med inspiration från dig… Beställde jag armband från Modesto. Hämtat det idag. Sååå fint. Kram på dig din ”bandit”

 3. duktig flicka;-)
  det lät som ett bra upplägg på dagen, hoppas att allt föll på plats , en liten bild på
  dom vackra fransarna vore spännande, jag har en bekant som håller på att utbilda sig till
  fransmästare och hon tjatar om att jag skall komma och vara testpilot…men jag är lite mesig
  och skyller på allt möjligt he he men rackarns va snyggt det blir!! säkert lite beroende framkallande också…
  ha det gott vännen/ kram Mia

  1. Åh jag ska försöka få till det 🙂 Det är minst sagt beroendeframkallande 🙂

 4. Så fin du är! Vilken underbar blus. Jag känner igen det där, usch ja. Men oj så skönt efteråt när man fixat det och samtalet är ur världen. Och vilken bra timing att få fira med att gå och fixa fransarna sedan:)

 5. Hej!
  Började läsa din blogg för någon månad sen och är nu helt fast. Massa feel good, tips, tjusig inredning och superfina kläder. En favoritblogg helt klart! Jag ska på bröllop i vår och har så svårt att hitta en fin klänning. Har du några bra tips? Stor kram 🙂

  1. Vad kul att läsa <3
   Åh det kommer ett inlägg om det idag faktiskt 🙂
   Håll utkik i eftermiddag! Kram!

 6. Alltid lika trevligt att få ta hand om dig, och jag blev helt käääär i din blus… Såååå fin

 7. Jag undrar såååå vad det är för märke på din fiiina blir? Tyvärr är den slut hos modesto.se

  1. Blusen? Den är från Saint Tropez 🙂 Hoppas du får tag på en, den är jättesöt! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg