Fredagsfeeling

 
 

 IMG_8132

 
 

Men ååååå vilken h-ä-r-l-i-g fredag!

Solen strålar från en klarblå himmel och jag har verkligen fredagsfeeling och det är härligt som tusan.

Jag älskar den där känslan.

 

Jag satte solglasögonen på näsan och tog en runda på stan i förmiddag.

Det är nämligen någon som fyller år imorgon. Någon svart och lurvig. Och det ska såklart firas, pappa och jag har skickat hemliga sms i veckan där jag skickat över önskelistor och jag kommer såklart bjuda in till kalas.

Man fyller bara 4 en gång, inte sant?

 
 

IMG_8107

 
 

Men det är imorgon det, idag ska jag njuta av soldränkt vardagsrum, härlig musik i högtalarna och sitta med benen i kors på golvet och slå in presenter med balkongdörren vidöppen. Och sedan, när solen går ner och det börjar bli kyligt stänger jag dörren, tänder Voluspa och kanske till och med häller upp det där glaset med bubbel.

Fredagsfeeling alltså, bästa grejen!

 
 

Och just det, ni missar väl inte att vi fått en ny granne här inne på Elsas?

Glamourpsykologen kallar hon sig och att dömma av facebook-chatterna vi haft de senaste dagarna då vi planerat för nästa helgs portalkonferens så måste jag säga att hon verkar hur härlig som helst.

Så titta in till henne HÄR och hälsa henne välkommen hit till oss.

Så himla kul att ha dig här, Gina!

 
 

Men nu hörrni, nu håller vi fredag tycker jag!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

3 kommentarer till “Fredagsfeeling

  1. Så härligt. Alldeles underbara rosor du har på bordet och i fönstret! 🙂 Grattis i förskott Abbe!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg