Det där med att planera. Och vila.

 
 

IMG_8526

 
 

Hej på er!

Ursäkta min frånvaro igår, handen bråkade med mig efter en liten utflykt i måndags och jag hade slut på färdiga jag-har-för-ont-för-att-blogga-inlägg. Dåligt, dåligt, men i helgen som gick hann jag fota lite olika outfits som jag tänkte förbereda i dagarna så att ni förhoppningsvis ska slippa mötas av gamla inlägg om ni kikar in när jag inte är i form för att blogga framöver.

 
 

IMG_8520

 
 

Idag står två saker på schemat; vila handen och köpa strumpbyxor.

Jo, jag vet. Himla spännande liv jag har va?

Snacka om att jag fått lära mig att ta det lugnt sedan smärtan gjorde sitt intåg i mitt liv. Aldrig hade jag väl för tre år sedan när jag sprang mellan högskolan, stallet och kvällsjobb trott att en sån sak som att köpa strumpbyxor till helgens festligheter skulle behöva schemaläggas och följas av vila. Eller att man kunde ha ont i så många timmar i sträck att man inte ens orkar ligga i sängen och knappa på en dator i tjugo minuter.

Men, sånt är livet numera och det är bara att gilla läget. Och planera sin tid, planering är a & o för en Enarmad Bandit.

 
 

Kofta: StyleLevel

Byxor: Supergamla från Lindex

Skor: Modesto

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Det där med att planera. Och vila.

 1. Det är tråkigt hur mycket handen ställer till det, men gång på gång fascineras jag över hur mycket livsglädje, livslust och närvarande i nuet jag finner hos dig o bloggen. Kram

 2. Snygg outfit, älskar koftan! Hoppas du o handen får en så skön dag som möjligt!!

 3. Jag tycker inte du behöver be om ursäkt för det. Visst vill jag läsa din blogg varje dag men ibland måste man pausa, så är det. Jag tycker om dig, din personlighet och blogg. Så oavsett om du skriver varje dag eller bara någon gång, så tänker jag läsa den. Hoppas du får en bra dag ändå. Snygg outfit!

 4. Hejsan! Jag tycker att du skulle ha en liten kurs hur du knyter dina sjalar, du får till det så snyggt, det får inte jag!

 5. Tycker att du är så stark som orkar att vara så positiv när du har så ont. Det går inte och föreställa sig hur ont du har. Jättehärlig blogg och håller med föregående – en kurs i hur du knyter dina sjalar vore kul. Vila och ha det kul på fredag 🙂

 6. Vad fin du är på bilderna! 🙂 I totally get det där med smärtan – hur mycket anpassning det verkligen kräver. Men som du skriver – det är bara att gilla läget och försöka lägga fokus på när det är bra istället. kram till dig!! <3

 7. Jepp, acceptans verkar vara en viktig utgångspunkt för att kunna känna vidare livsglädje,
  no matter what. Be careful!

 8. Åh, du är vacker som en dag! Du har så härligt smittande leende, jag blir så glad:)
  Hejja dig trots den rackarns bråkiga handen som ställer till det så. Du verkar verkligen göra det bästa av situationen och det är inte så bara det!
  Kram till dig

Comments are closed.