Äntligen lördag

 
 

IMG_8696

 
 

Äntligen lördags morgon, utanför kämpar solen mot molnen och ser faktiskt ut att leda den kampen just nu.

Inte för att det spelar så stor roll egentligen, vi kommer ju mest att befinna oss inomhus. Men allt blir ändå snäppet bättre när solen skiner. Inte sant?

 
 

IMG_8680

 
 

Jag ligger i sängen och bloggar lite snabbt innan jag ska iväg, väskan står packad på golvet med allt det viktigaste och kameran är laddad. JAG är laddad.

Konferensen början egentligen inte förrän vid lunch men jag har lovat Emma att komma in lite tidigare och se om det finns något som jag kan hjälpa till med, alternativt agera sällskapsdam. Det passar mig bra, jag är på tok för laddad för att vänta ytterligare några timmar till.

 
 

IMG_8655

 
 

Abbe ligger här vid fotändan och tjurar lite. Det var inte poppis att jag lyfte över honom i soffan när jag skulle bädda sängen innan. Nu är han tillbaka i sängen och jag försökte muta med godsaker som ni ser (det är ju ändå lördag) men som för att demonstrera precis hur trött han faktiskt är för att jag väckte honom vid den här tiden en lördag så somnade han mitt i tuggandet. Lilla hjärtat.

 
 

IMG_8694

 
 

Nu ska jag slå ihop väskan och se om jag kan få liv i den lilla lurvisen här, för vilken minut som helst svänger min skjuts och Abbes hundvakt upp på gatan.

 
 

Hoppas att ni får en riktigt fin lördag och att solen vinner hos er med.

Och hörrni, häng med på Instagram om ni vill ( @enarmadebanditen ) jag lovar att försöka hålla er uppdaterade där.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Äntligen lördag

  1. Åhh va är det där för snygg necessär, flätad väska?
    Habegär på den!!!

  2. Hoppas ni har en alldeles underbar lördag ihop !
    Du, brickan på bordet på sista bilden, var är den ifrån?

  3. Du var helt klart en av höjdpunkterna med hela dan, bara så du vet 🙂 Och du – du missade inget viktigt! Snart kommer jag å trakasserar dig i Malmö igen, du är alldeles för trevlig för att låta vara ifred 😉

  4. Tänker på dig… Och hoppas att du din handbaksmälla inte blir allt för jobbig. Du är så fin och så vacker. Du ger sp mycket inspiration i din blogg. Dyrt blir det ibland, med alla olika tips. Senast armbandet från Modesto. Jag köpte det i blått…kram på dig..

  5. Tack för att du skriver en sån mysig blogg!
    Jag är såååå nyfiken på att få veta mer om er konferens och såklart veta vad som fanns i goodiebagsen (in i miiinsta detalj )! 🙂
    Trevlig söndagskväll!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg