Lägenhet till salu

 
 

IMG_9832

 
 

Ingen som letar lägenhet i Ystad?

Jag har väl nämnt här i bloggen tidigare att min smått galna lillebror fick för sig att köpa en lägenhet i Ystad för att totalrenovera medan han fortfarande bodde i Norge? Jo, det är nästan lika galet som den gången han köpte en båt och seglade den själv från Norge till Sverige fast han aldrig någonsin hade seglat förut. Men bara nästan.

 

Nu står lägenheten iallafall klar och har blivit superfin, men planerna har ändrats. Han kommer att stanna i Norge (ja, snyft!)

 

Så är du på jakt efter en ljus och fräsch tvåa på 49 kvm ett stenkast från gågatan i Ystad. Så är detta kanske något för dig?

 
 

IMG_9840

 
 

Från vardagsrummet har man utsikt mot Österportstorg och om man klättrar upp i fönsterkarmen så har man till och med havsutsikt säger lillebror, men det kan jag inte lova för jag vågade inte klättra upp där med en arm och kameran i andra. Så vi får lita på honom helt enkelt.

Men havsutsikt alltså, ni hör ju. Även om man alltså i princip måste hänga i taket för att få sig en skymt av Östersjön.

 
 

IMG_9845

 
 

Vardagsrum.

 
 

IMG_9866

 
 

I sovrummet (och köket) har lillebror brutit upp golvet och hittat ett dösnyggt gammalt plankgolv som han målat vitt.

Så fräscht.

 
 

IMG_9882

 
 

Badrummet är helkaklat med duschväggar i glas.

 
 

IMG_9900

 
 

Köket är också helt nytt. Sprillans! Inte en brödsmula har nuddat diskbänken.

 
 

IMG_9904

 
 

IMG_9955

 
 

Från kök och sovrum har man istället utsikt över en lummig innergård där man kan samlas för att grilla.

 
 

IMG_9922

 
 

Visst har han (och hans snickarkompis) varit duktiga? Skitsnyggt tyckte jag det blev. Speciellt avundsjuk är jag på det snygga plankgolvet och det fräscha köket.

 

Annonsen hittar ni HÄR. Löp och köp! 🙂

 
 

Banditen-post-signature

 
 

2 kommentarer till “Lägenhet till salu

  1. Nästan mitt gamla hood ju! Snygg lägenhet! Även om jag är sugen på att flytta till Ystad igen så känns lägenheten en aningens liten för oss. 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg