Vinn sommarlyx från Beach House- AVSLUTAD

 
 

Untitled-1

 
 

Nu mina vänner är det dags för en tävling som jag längtat sååå efter att få presentera för er.

 

Det är nämligen så att man har chansen att vinna en urlyxig morgonrock från Beach House i samma underbara material som sängkläderna.

Ja, ni hör ju. När jag fick syn på nyheten hos Sleepo tidigare i våras/vintras tog det inte lång tid innan jag insåg att den behövde  hänga på kroken hemma i mitt badrum. Och mycket riktigt, jag älskar den. Bästa morgonrocken! Speciellt nu när morgnarna snart blir ljumna och inbjuder till frukost på balkongen.

Och nu har alltså någon av er chansen att vinna denna mjuka skapelse att möta sommardagar tillsammans med.

 

Allt man behöver göra för att vara med och tävla är följande:

 
 

1. Svara på frågorna: Vilka två färgställningar finns Beach House nya vändbara Jersey bathrobe i? (svaret finns HÄR) Och var/hur skulle du använda din morgonrock? tex. Jag skulle ta med svepa in mig i den när det vankas sommarfrukostar i trädgården.

 

2. Gilla gärna Beach House på Facebook (HÄR) och/eller följ dem på Instagram ( @ beachhousecompany )

 
 

Sedan är det som vanligt bara att hålla tummarna tills tävlingen avslutas söndagen den 11 maj kl 23.59.

 

<h1 style="text-align: center">LYCKA TILL!TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

 
 

115 kommentarer till “Vinn sommarlyx från Beach House- AVSLUTAD

 1. BATHROBE JERSEY WHITE/HEAVEN
  BATHROBE JERSEY COFFEE/SMOKE Det är färgerna som finns . Varför vill just jag vinna , ja kanske för att jag aldrig vunnit något , så därför vill ge mig själv chansen att vinna denna underbara skapelse white heaven , jag ska dela mitt liv med den i nöd o lust o vara den trogen 🙂

 2. Den underbara morgonrocken skulle jag givetvis använda när jag tassar ut tidiga sommarmorgnar i det daggvåta gräset och söker upp trädgårdens, just för dagen, vackraste frukostplats.
  Morgonrocken finns i färgställningarna white/heaven och coffee/smoke.
  Gillar på fb.
  Nu håller jag tummarna för att jag får gosa i den himmelskt vita morgonrocken. Kram, Catarina

 3. Morgonrocken finns i white/heaven samt coffee/smoke.
  Jag skulle gärna svepa en Jersey batrobe om mig efter sommarens många morgondopp!

 4. Morgonrocken Jersey finns i coffee/smoke och i white/heaven och jag skulle använda den i min smekmånad i slut av sommaren 🙂

 5. Jag skulle använda den sköna morgonrocken tidigt på sommar morgonen och gå ut på altanen och njuta i solen med en god frukost
  Morgonrocken jersey finns i coffee/smoke och white/heaven

 6. Den finns i white/heaven oct coffee/smoke. Jag måste ha en på mornarna då jag köpt en lgh med mkt insyn, Man vill ju inte orsaka nakenchocker för grannarna 🙂
  Har en i frotté från BH men den är ju på tok för varm nu på sommaren.
  /Victoria

 7. Morgonrocken finns i färgerna white/heaven och coffee/smoke.
  Jag skulle använda morgonrocken på vårt sommarställe tidiga morgnar med hunden nere vid bryggan 🙂
  Kram

 8. White/heaven o coffee/smoke. Baby nr 2 väntas komma inom en månad. Vilket bättre sätt att mysa hemma finns än i en Beach house morgonrock?

 9. Den finns i coffe/smoke och white heaven.
  Eftersom jag är en morgonrocksmänniska så skulle denna härliga sak sätta en guldkant på varje dag hos mig.
  Gillar på FB.
  Håller tummar & tår!

 10. Morgonrocken jersey finns i coffee/smoke och white/heaven. Jag skulle använda min…..alltid? 😉 Nej, kanske inte riktigt, men jag är så himla frusen jämt på morgonen så det vore perfekt att svepa in sig i en morgonrock och tassa runt i när jag gör frukost och äter den samma (kanske ute i trädgården om vädret tillåter. Och efter duschen. Och när man är sjuk och inte orkar klä sig. Och….möjligheterna är oändliga! 😉

 11. Morgonrocken Jersey finns i white/heaven och coffe/smoke.
  Skulle vara underbart att få byta ut flanellpyamasbyxorna nu till denna härliga morgonrock.
  Gillar Beach House på FB!
  Kram Susanne

 12. Morgonrockarna finns i färgerna white/heaven och coffee/smoke. Det bästa med sommarmorgnarna är när man går ut och äter frukost till den stigande solen. Jag skulle då använda Beachhouse morgonrocken för den jag har idag blir för varm så snabbt och dessa morgonrockar ser ut att vara så lagom varma för en sommarmorgon. Gillar, gillar!

 13. Underbar tävling! Färgerna är white/heaven och coffee/smoke.
  Jag älskar långsamma morgnar. Sådana då man får vakna upp sakta och sedan äta en långsam frukost med den man älskar <3
  Då skulle en Beach House morgonrock vara pricken på i!

 14. De ljuvliga morgonrockarna finns i färgställningarna: white/heaven och coffee/smoke. Jag drömmer om att iklädd en av dessa, gärna coffee/smoke, så skulle jag stiga upp när jag har semester, dra morgonrocken på mig, ta upp min gosiga katt och kela lite med honom. Sedan skulle jag gå ner till köket och klicka ut bulldegen, som stått och jäst under natten, på plåten och medan de gräddades skulle kaffet kokas, och jag skulle iklädd min fina morgonrock gå längs min grusväg för att hämta tidningen, och känna mig fin om någon såg mig. Sedan skulle frukosten avnjutas utomhus med fälten och fåglarna som enda sällskap, då resten av familjen är sjusovare. Men den stunden på morgonen är ”min” och kanske ”min & Beach House`s”????

 15. När skulle jag inte ha den??Likväl som en sommarmorgon i trädgården eller i husvagnen så skulle jag ha den på vintermornarna i soffan med täcke och en kopp kaffe :-))

 16. Morgonrockarna finns i white/heaven och coffee/smoke. Gillar Beach house nu på fb också 🙂 Dom är alldeles L J U V L I G A ! Har länge velat ha antigen lakan eller denna morgonrock därifrån men inte kunnat köpa för dom är dyra och passar inte en studerandes budget.. Men om jag vann en skulle jag ha på mig den typ så alltid 😀 Efter en tung dag när man kommer hem kan man ta av sig kläderna och svepa in sig i en härlig morgonrock. Självklart också skulle den sitta bra på morgonen när man vaknar en varm sommardag och kan gå ut på balkongen i bara morgonrock och sitta och njuta av morgonteet där. Härligt Härligt!

 17. Färgerna är White/Heaven, Coffee/Smoke Jag skulle använda min efter ett kvällsdopp vid havet på väg upp till en liten stuga…………..som jag inte har men någon dag så och den här fina fina är ju en bra början för drömman att bli sann!

 18. Färgerna är coffee/smoke och white/heaven. Galet tjusiga båda två… 🙂
  Jag skulle använda min så gott som dagligen på kvällen, efter dusch efter dagens träning. Saknar något bekvämt och mjukt att dra på mig de sista timmarna mellan dusch och läggdags… Känns inte helt rätt att ta på sig kläder igen då. Så pyjamas och morgonrock hade varit klockrent!
  Följer sedan en tid tillbaka på Instagram redan! 🙂

 19. Beach house vändbara jersey bathrobe finns i färgställninarna white/heaven och coffee/smoke.
  Jag drömmer om att använda min Jersey Bathrobe nu i sommartider. När man har blivit lite mer solbränd så passar white/heaven perfekt. Sitta ute på terassen med iste då jag inte dricker kaffe eller på utomlandsresan. En, vad det ser ut att vara en lite tunnare, morgonrock som är perfekt när det börjar bli varmare.
  Började nyligen följa på instagram! Kram!

 20. Åh vilken härlig tävling!
  Färgerna är white/heaven och coffee/smoke.
  Kan se mig själv insvept i en jersey bathrobe i färgen coffee/smoke sittande i morgonsolen på vårt pooldäck efter dagens första simtur.
  Håller nu tummarna att denna dröm ska bli verklighet.
  Annica

 21. White/heaven och coffee/smoke
  jag har aldrig ägt någon morgonrock så att vinna en vore ju toppen kul.

 22. Färgerna är white/heaven och coffee/smoke.
  Att frysa det är inte bra, jag menar gåshud vill väl ingen ha? Just därför passar en Jersey bathrobe i coffee/smoke kulör, efter en simtur i havet den mig mycket varmare gör.

 23. Färgerna är coffee/smoke och white/heaven.
  Att frysa det tycker inte jag är bra, jag menar gåshud vill väl ingen ha? Just därför passar en Jersey bathrobe i coffe/smoke kulör, att svepa in sig i efter ett dopp i havet då den mig mycket varmare gör.

 24. 1. WHITE/HEAVEN och COFFEE/SMOKE
  Jag skulle ha på mig morgonrocken varje morgon när jag avnjuter en kaffe på baksidan, svala dagar som värme över flanellpyjamasen och ljumma mornar som insynsskydd :).
  2. Gillar på Facebook och följer på Instagram.
  /Ida

 25. De finns i white/heaven och coffee/smoke.
  Jag älskar frukost, så den hade definitivt åkt på när jag äter helgfrukost på balkongen. Jag gissar att den även hade varit mysig att krypa in i efter träning och dusch på kvällarna.
  Kram!

 26. Morgonrocken finns i white/heaven samt coffee/smoke. Ifall jag vann en morgonrock, så skulle jag helt enkelt använda den varje dag. 🙂

 27. Den ljuvliga morgonrocken finns i white/heaven och coffee/smoke. Jag skull njuta i denna ljuvliga skapelse när jag sitter nyduschad i min hammock med katten i knät och ljumma vindar i ansiktet. Hoppas hoppas kära bandit! Kram Maria

 28. Hej!
  Vilken lyx att kunna ta den på sig varje morgon (o kväll) och sitta ute med en latte:) Vi (jag o min man) hade annan dröm … Innan sommaren skulle uterum och soldäck vara klart MEN bilolycka satte stopp för detta. Han sitter i rullstol ( han blir nog bättre) så det som vi se är en stor röra där ute ( vi hade börjat riva det gamla) … Han kommer inte kunna stå på benet 3 månader efter att de ta bort gipset; krage sitter runt halsen, landryggen fick skada… Livet… Hur som helst jag vill sitta ute o dricka latte en solig morgon även om det finns knappt plats att sitta på 🙁 Morgonrock hade gjort det lyxigare :))
  Kram, Magdalena F

 29. Såklart har glömt svara på frågan 🙁 Heaven/ white och smoke/caffe.
  Kram, Magdalena

 30. Finfin tävling!
  De härliga bad/morgonrockarna finns i white/heaven & coffee/smoke
  Jag ska snart på en efterlängtad semester till Finland där vi ska basta och bada bla och från huset vi ska bo i till bastun är det en bit så oj vad mysigt det skulle vara att knäppa om sig en sån här härlig rock då! Och sen såklart fortsätta använda i hemmets lugna vrå. Håller tummarna!

 31. Underbar tävling! Färgerna är white/heaven och coffee/smoke.
  Vore perfekt att ha på sig när jag går ut på balkongen på morgonen för att samla in smultron, jordgubbar och kumquats- till att göra mumsig smoothie (min nya besatthet) Sedan sitta där och mysa i morgonsolen-underbart 🙂

 32. White/heaven och Coffee /smoke. Jag skulle använda morgonrocken när jag följer med min dotter ut i landet för att plocka jordgubbar till frukosten som vi sen äter ute i solen. Kan Maria

 33. Färgerna heter white/heaven och coffee/smoke. Älskar att mysa i morgonrock och tofflor alla lediga dagar men framförallt när solens strålar börjar värma och jag kan sitta på altanen och dricka mitt morgonkaffe.

 34. Vilken toppentävling! Jag skulle definitivt lyxa till det med att ha på mig denna underbara morgonrock på när min väääldigt morgonpigge son vaknar vid 05:30 varje morgon, vardag som helgdag, och jag stapplar upp yrvaken för att fixa välling och leka. Färgerna heter White/heaven och Coffee/smoke

 35. White/heaven & coffee/smoke.
  Jag skulle använda den varje morgon när jag går ut på vår baksida med lilla vovven som ska ut på morgonbestyren! Det skulle kännas extra lyxigt att få äga en sådan morgonrock.

 36. gillar redan på fb.Färgerna är white/heaven och coffee/smoke.
  Jag skulle ta på den efter duschen när jag varit och tränat.Kommit igång riktigt bra och hoppas kilona bara ska rasa(svettas) av.Hoppas kunna ha en mindre strl än xl om jag vinner!

 37. Gillar redan på fb.
  Färgerna heter White/Heaven och Coffee/Smoke. Jag skulle verkligen behöva en tunn badrock för den varmare delen av året, när jag svettas ihjäl i den fluffiga och långa jag har. Gillar att ta på den efter duschen när jag njuter av frukosten.

 38. Åh mamma Mia tutten klia som barnen säger. Dessa snyggingar finns i white/heaven och coffe/smoke och jag gillar. Jajamensan! Jag skulle byta ut den här mot onepiecen jag har när jag dricker morgonkaffe på trappen. Tror speciellt att mina grannar skulle tacka er om jag vann. Och det är inte för att jag har så vansinnigt snygga ben,nej tyvärr, utan det är för att den där onepicen skapelsen jag har är så vansinnigt ful. I fleece dessutom. Ni hör ju, kommer inte funka i sommar 🙂
  Så nu hoppas jag ( och mina grannar) att detta går vägen.
  Kram på er!

 39. Rockarna som finns är dessa: BATHROBE JERSEY WHITE/HEAVEN, BATHROBE JERSEY COFFEE/SMOKE. Alltså jag älskar att skrota runt i morgonrockar men den jag har nu är en visserligen rätt fin fleeceaktig i gråfärg men den är ju alldeles för varm nu. Försöker att skrota runt i den men kollapsar ju nästan av värmeslag. Så en morgonrock 2.0 för vår o sommar vore ju inte alls dumt utan faktiskt en riktig fin-fin ide.
  Så -ja tack säger jag bara om jag skulle vinna denna som en himla fin vårpresent!

 40. Ååh, en sån badrock! Jag skulle använda den på stugan, vissa dagar vid morgonkaffet och vissa dagar praktiskt taget från morgon till kväll! Perfekt att svänga den andra vägen då det inte finns tvättmaskin till hands. 🙂 Och färgerna finns i white/heaven och coffee/smoke. Följer på Instagram.

 41. De finns i white/heaven och coffe/smoke. Gillar sedan länge på fb.
  Jag skulle nog faktiskt ge den till den bästa jag vet och hoppas att det äntligen är en morgonrock som han gillar. Han är så varm av sig och gillar inte ha frotté eller tjockare material och går gärna i sina gamla basketshorts (året runt!) inomhus här hemma, så denna morgonrock känns lovande för hans del. Risken är visserligen rätt stor att jag kniper den från kroken om chansen ges!

 42. Åh vilka fina! Nu hoppas jag att jag vinner en finfin badrock att svepa in mig i efter ett långt bad och grundlig insmorning av nån härlig lotion!
  Sen är man redo för bingen!
  Jag skulle nog vilja ha en i färgen coffe/smoke ,men för all del, white/heaven går bra det med!

 43. De underbara morgonrockarna finns i white/heaven och coffe/smoke.
  Jag gillar på IG sedan ett tag redan.
  Varför ska jag vinna? Därför att jag hoppas att det är min tur att ha tur nu. Efter ett halvår från helvetet (maken sedan 10 år lämnar och pappa får kronisk cancer) så kan jag se mig sitta på uteplatsen i morgonrocken och dricka mitt morgonkaffe o lyssna på fåglarna (varannan vecka), alt busa runt i morgonrocken med mina två guldklimpar som gillar att slappa i nattlinne till lunch (varannan vecka). I denna morgonrock skulle jag nog inte ens bry mig om ngn ringde på dörren innan jag hunnit byta om

 44. Nämen, en sådan härlig tävling!
  Färgerna som finns är white/heaven och coffe/smoke – båda hur tjusiga som helst. Om jag vann tävlingen skulle jag ge rocken till min fina svärmor som hon kan ha att omge sig med när hon duschat av sig en hård arbetsdag. Hon är den finaste svärmor man kan önska sig, och det skulle betyda mycket för mig att få visa henne lite uppskattning. Vad passar väl då bättre än den här härliga badrocken?
  Tack för en fin tävling!
  //Nellebo

 45. Färgerna är white heaten och coffee smoke. Jag har länge letat efter en kortare skön morgonrock men inte hittat en förrän nu!!. Fick en lyxig av min man för 11 år sedan som fortfarande knappt är använd för jag får panik av långa morgonrockar! Hoppas på tur

 46. Färgerna finns i ”WHITE/HEAVEN” samt ”COFFEE/SMOKE”
  Morgonrock har alltid varit en ”att vara eller inte vara” för mig, många är för stora eller för tjocka och bylsiga. Men jag har alltid haft en vision där jag ser mig själv sitta i morgonsolen vid frukostbordet invirad i den där underbara mjuka morgonrocken, kanske är det nu det händer? 🙂

 47. De nya snygga färgerna är WHITE/HEAVEN och COFFEE/SMOKE.
  Jag går på föräldraledighet om 1½ vecka då vårt första barn, en liten son, anländer i slutet av månaden. Jag skulle använda min nya morgonrock var endaste dag mellan amningarna och när jag piper ut i trädgården för att få lite sol på nosen när Kotten sover inne i det svala huset. Att den är kort och sval gör den oemotståndlig men dessvärre sätter priset stopp för att jag ska kunna köpa en själv nu när det är så mycket annat som ska köpas och ordnas med inför lillprinsens ankomst.
  *fingers crossed*
  Tack Nicole för en superhärlig blogg!
  Kram

 48. De finns i fägerna. BATHROBE JERSEY WHITE/HEAVEN och BATHROBE JERSEY COFFEE/SMOKE
  Först skulle den hänga med ut till båten. Till både sommarmornar och sommarkvällar. Så skönt när man går upp på morgon att inte behöva kränga på sig en mysdress när man går upp utan kan svepa in sig denna och se helt fab ut! Jag är även mycket för att ta kvällsdopp och hur skönt efter ett sådant är det inte att gosa in sig i morgonrocken då 🙂
  Japp och efter båtsäsongen får den följa med till vårt nya hus som vi flyttar in i efter sommaren. Och hur snyggt är det inte att visa upp sig för de nya grannarna när man går ut och hämtar tidningen i denna snygga morgonrock!!! 🙂

 49. BATHROBE JERSEY WHITE/HEAVEN – BASIC COLLECTION
  ABOUT JERSEY
  SIZES
  CARE
  RETAILERS
  Reversible bathrobe in our high quality single jersey.
  100% cotton. Side pockets.
  Suitable for women and men.
  Great for travel, becomes surprisingly flat when folded up.
  De heter Bathrobe Jersey white/heaven och Bathrobe Jersey coffee/Smoke och jag skulle ha den när jag går ner till sjön och badar och när jag dricker kaffe i morgonsolen!

 50. De finns i färgerna white/heaven och coffe/smoke. På helgmornarna när man vill gå och mysa halva dagen hemma i sköna kläder och vardagskvällarna efter en skön dusch 🙂
  Följer Beach House på instagram.

 51. Den finns i White/Heaven och Coffee/Smoke.
  Jag skulle ge den i mors dag present till min mamma. Själv använder jag aldrig morgonrock men min älskade mamma dricker gärna sitt morgonkaffe i en skön morgonrock och vad skulle inte sitta bättre än denna mjuka dröm från Beach House?!
  Följer på Instagram.

 52. Morgonrocken finns i white/heaven samt coffee/smoke.
  Jag ska vara föräldraledig ett år + lite till från och med 23 maj och då – på morgonkvisten/natten osv när bebis väcker mig – hade det varit riktigt skönt att glida runt i en härligt mjuk morgonrock.

 53. Åhh, vilken tävling!! Klart jag vill vara med och tävla om en morgonrock från Beach House, färgerna den finns i är white/heaven samt coffee/smoke. Jag följer både på Facebook och på Instagram och min motivering till att få denna ljuvliga morgonrock är rätt och slätt ”Because I’m worth it” 😉
  Kram kram

 54. Jag använder alltid morgonrock, finns inte en dag utan att jag sveper in mig. Just nu har jag den super fluffiga från Beach House i skön tjock fleece men den börjar bli liiite för varm. Så en ny sammarvariant hade inte suttit fel. Om man ska välja emellan den härliga coffee/smoke eller den krispiga white/heaven hade jag tagit den sistnämnda. Så sommar fräsch!
  Håller tummar och tår att det blir jag som får svassa omkring i sommar i denna gudingen 🙂

 55. Färgerna på dessa underbart mysiga morgonrockar är white/heaven och coffee/smoke.
  Jag skulle vilja ha den när jag går ut i trädgården för att plocka in lite vildvuxna hallon till morgonfilen. Få njuta av att se så där ”sommarreklamaktig” ut samtidigt som jag intar frukost 🙂

 56. Morgonrocken finns i färgerna white/heaven samt coffee/smoke. Jag är en sådan frukostjunkie och morgonrocken skulle ha sin självklara deltagan under dessa. Det känns också som att den har sin självklara plats på kroppen efter ett kvällsdopp i sjön efter ett avslutat kvällspass på jobbet (jobbar som kock och det blir varmt!).
  Följer Beach House på Instagram.

 57. Underbar morgonrock som finns i färgerna white/heaven samt coffee/smoke. Jag lever i morgonrock, vill aldrig ta av mig den. En gång blev jag tom utlåst på taket iförd morgonrock. Skulle kolla in skorstenen som skulle muras om varpå dottern låser balkongdörren från insidan och sätter sig med hörlurar på och spelar dataspel. Efter att ha ropat på henne, i skorstenen…, i 20 minuter började grannarna undra vad jag höll på med på taket…. i morgonrock. Kan inte leva utan morgonrock!

 58. Färgerna finns i white/heaven och coffee/smoke.
  Efter många år utomlands med strålande sol, så är jag tillbaka i Sverige och extremt frusen, vad hade då varit bättre än en varm och ljuvlig morgonrock från Beach House?!

 59. Vilken underbar tävling!
  Svaret på frågan är: White/Heaven och Coffee/Smoke. Om jag vann skulle jag rätt och slätt använda morgonrocken varje morgon efter den obligatoriska ”dags-att-vakna-nu-duschen” och varje kväll i andan ”mysa-runt-innan-bedtime”.

 60. Wow vilken fin tävling! Färgerna heter white/heaven och coffee/smoke. Jag skulle dagligen använda den tassandes ut i trädgården med mitt morgonkaffe nu när jag flyttat till min sommarstuga. Här är nämnligen ganska kallt fortfarande och morgonrock saknas väldigt…Kram

 61. Morgonrocken finns i White/heaven eller Coffee/smoke, jag vill såklart börja dagen på samma ljuvliga vis som jag sovit under natten i mina Beach House lakan.

 62. De finns i white/haven och coffee/smoke!
  Jag kommer kasta min gamla i polyester… Frågan är om den inte får följa med ut på sjön i sommar…liten segelbåt utan toalett…tror bannemej att jag skulle känna mig så lyxig att jag hoppade upp på kajen endast i förd denna och flippflopps, när jag stegar bort mot gästhamnstoan! 🙂

 63. Älskar Beach House (jaa, jag vet att jag skrivit det förr 😉 )
  Färgerna är White/Heaven och Coffee/Smoke. Och jag skulle absolut behöva en ursnygg morgonrock att svepa in mig i när jag sitter på terrassen i nya lägenheten och dricker morgonkaffe och ser ut över rapsfälten!
  Nu gäller det bara att hålla tummarna!!
  Kram

 64. White/haven och coffee/smoke.
  Varannan vecka då jag och mina barn är tillsammans gör vi lördagsfrukosten de lux och jag hade mer än gärna suttit med denna morgonrock runt mig.

 65. Morgonrocken finns i färgerna white/heaven samt coffee/smoke. =) Jag är en person som älskar att strosa runt i mjukis kläder så fort jag kommit hem på eftermiddagarna , och denna morgonrock skulle vara ljuvlig att få svepa in sig.

 66. Svaret är: white/heaven & coffee/smoke.
  Jag älskar att strosa runt i morgonrock morgon o kväll elfte varför inte en heldag när jag är ledig, hemma.
  Bästa plagget efter mjukisbrallan :).

 67. den finns i: white/heaven samt coffee/smoke.
  jag skulle ha den med mig ner till stranden i sommar när jag ska ta mitt morgondopp.
  sen skulle jag svepa den om mig efteråt och sätta mig på sanddynerna och njuta av den bästa stunden på dagen.

 68. Den finaste morgonrocken finns i: white/heaven samt coffee/smoke
  Jag kan se mig själv sticka ut på en tidigt löprunda. Riktigt ta ut mig. Komma hem och ta en välbehövlig dusch, smörja in mig med något mjukgörande och väldoftande för att sedan svepa min mig i morgonrocken och njuta av en stor härligt frukost på balkongen. Japp det kan jag verkligen se framför mig. VERKLIGEN!
  Följer på Instagram

 69. Färgerna den finns i är: White/Heaven och Coffee/Smoke.
  Och den ska användas på landet när frukost serveras på vår glasveranda med solen glittrande i varje fönster. En svag doft av pelargon, te och rostat bröd. Mmm. Och så klart fårskinnstofflorna på 😉

 70. Först vill jag bara säga att jag tycker att din blogg e superhärlig, positiv, ärlig å personlig! Blir glad å mår bra av att läsa den varje morgon innan jobbet 🙂
  Färgerna som morgonrocken finns i: White/heaven och Coffee/smoke.
  Håller tummarna för att jag vinner å då ska jag ha den på BB när vi väntar vårt första barn, en liten Stella, i slutet på augusti. En fräsch morronrock borde väl pigga upp vem som helst 🙂

 71. Färgerna på den fina morgonrocken finns i, White/Heaven och Coffee/Smoke.
  jag hoppas kunna ge denna morgonrock till mig själv i present , då min nuvarande inte vill vara med längre. Och svepa in sig med varje morgon till morgonkaffet..

 72. White /heaven och coffe/smoke
  Jag ska ha den när jag ( om allt går vägen, håll en tumme) ammar vår nyfödda och snusar bebisdoft, jag ska inte stressa över dammet, kilona, pengarna eller något. jag ska bara var tacksam <3 så oerhört tacksam

 73. 1. White/Heaven & Coffee/Smoke
  Frågan är snarare när jag inte skulle använda den 😉 Kanske inte på jobbet då… Annars skulle jag använda den hela tiden. På morgonen när jag går upp, äter frukost, efter duschen, på kvällen när jag tittar på TV i soffan, hela dagarna på helgerna. Till sommaren packar jag ner den och tar med den till sommarstugan och går runt och myser. Kanske måste jag egentligen ha två – så de blir tvättade ibland 😉
  2. Gillar och följer redan på FB och Instagram 😀

 74. White /heaven och coffe/smoke
  Åh vilken härlig morgonrock den vill jag gärna vinna. Tänk att krypa in i den och äta långfrukost på helgerna! Det hade jag gärana gjort=)
  Gillar och följer på fb och instagram

 75. Varje sommarmorgon när det bara är jag och naturens djur som är vakna skulle jag njuta av lugnet i denna fantastiska morgonrock. Gillar på fb o följer på insta

 76. White/heaven och Coffee/Smoke. Jag skulle givetvis använda den när jag sitter på förstukvisten njutande av solen och den första koppen kaffe – snart kan man göra det hela tiden 🙂 Men jag skulle även använda den när jag sitter på bryggan och huttrar lite efter sista kvällsdoppet. Se solen gå ner i väst och svepa den runt mig, lika varm och vacker som solen.

 77. White/heaven och coffee/smoke
  När jag skulle använda den? Förmodligen alldeles för ofta…

 78. White/Heaven & Coffee/Smoke
  Jag är ingen morgonrocksmänniska eller ja, jag tror inte att det är det ialla fall. Det kan bero på att jag har dålig erfarnehet. Jag skulle gärna vilja vara det och svepa den om mig när jag hämtar morgontidningen, skruttar runt hemma eller sitter på altanen med morgonkoppen. En morgonrock jag hade kliade och kliade fast jag tvättade och tvättade den. En annan jag hade var i ett tjockt fluffigt mjukt material som jag spontant kände i affären att wow i den vill jag kura. Efter fem minuters kurande , helt rosig om kinderna och svettig kändes den som en mobil bastu. Kan tillägga att den finns inte kvar hemma hos mig. Nu har jag en variant som hänger i garderoben som jag fått i julklapp som jag använt ett par gånger, men nej, jag ser ut som en bordelldrottning i den och den känns inte helt okej på altanen med morgonkaffet. Så, skulle inte Beach House urlyxiga morgonrock vara ”the one” nää, då får jag inse att jag och morgonrockar inte hjärtar varann 😉

 79. Coffee/smoke och White/heaven.
  Kan man bo i en morgonrock? Göra om det till en heladagenrock??? Andra går ju runt i onepiece! Annars skulle jag använda den ofta, ofta, ofta! Kram Mia

 80. Färgerna heter white/heaven och coffee/smoke.
  Här hemma används morgonrocken nästan hela tiden, som morgonrock på morgonen, som extratröja när jag kommer hem och är frusen, som filt i soffan eller som koja till sonen. Lycka skulle vara att vinna en helt egen morgonrock som bara ska vara min:-)
  Kram Sofia

 81. Coffee/smoke och white/heaven.
  Jag ser framför mig hur jag yrvaket drar på mig morgonrocken och går ut på balkongen för att äta frukost en sommarmorgon. Eller kanske jag t.o.m. går ut i trädgården för att äta frukost, om det är riktigt varmt. Då är det nog bäst att jag har en bikini under, för vår trädgård delas med de andra i höghuset 🙂

 82. Coffee/smoke och white/heaven.
  Jag tror/misstänker att det kommer bli en del vakna nätter när bebis kommer om några veckor så jag skulle ha den att mysiga i för att inte frysa själv o för att enkelt kunna ha bebisen mot min hud 🙂

 83. Dom två färgerna på morgonrocken är white/heaven och coffee/smoke. Om min datortomografi visar att allt är bra och mottagarens provsvar från igår är bra så skickas remiss till transplantationsteamet. Om allt går så som vi är många som hoppas då kommer jag att använd morgonrocken under tiden jag återhämtar mig efter att ha donerat bort min ena njure till en vän som behöver den.

 84. 1, coffee/smoke (som min man har) och white/heaven (som jag VILL ha :))
  2, Yngsta sonen tycker att halv fem är en lysande tid att gå upp. Det är, nästan, ok. Om man får sitta i soffan på altanen och dricka te. Men det gör man inte i den slitna tomteröda frottemorgonrocken som jag har.

  1. gillar på facebook (therese ericson) och följer på instagram (grevskapet) sedan tidigare 🙂

 85. Hej! Vill först bara säga att jag lider med dig och den smärta du får utstå, ALL ENERGI SKICKAS <3 DU verkar vara en underbar tjej!!!! KRAM
  1. Finns i färgerna White/Heaven & Coffee/Smoke
  2. Ååå om jag vann skulle ge bort denna underbara morgonrock till en släkting som har en mycket svår tid just nu. Kanske denna mjuka kan omfamna henne lite extra när hon sitter ute på sommarmorgnarna med en kaffe i knät <3
  3. Gillar på FB och Instagram

 86. 1. Den nya jerseymorgonrocken finns i färgerna WHITE/HEAVEN och COFFEE/SMOKE
  2. Under vintern och våren har jag formligen bott i min supermjuka fleece-morgonrock från BeachHouse. Om jag vann den urhärliga tävling skulle jag använda den svalare himelsblå jerseyrocken alla dagar som Softie-morgonrocken är för varm. Och jag hoppas verkligen att det blir många sådana dagar de närmaste kommande månaderna 🙂

 87. Coffee/smoke & white/heaven! Jag skulle förnodligen bo i den jämt! Men skönast är ju ändå när man tassar ner på morgonen och gör den där fantastiskt goda helgfrukosten.. Och efter en dusch på kvällen när man kryper upp i soffan och sätter på kvällsfilmen.. Håller nu mina tummar och tår!! Gillar och föjer på facebook/instagram!

 88. Förra helgen när jag bodde på hotell så kan man säga att jag upptäckte morgonrocken! En vit, mjuk skapelse som jag använde mest för att jag borde, men som fick mig att känna mig avslappnad och lyxig. Såå, jag skulle absolut kunna tänka mig en i färgen white/heaven även om coffee/smoke oxå var snygg…Tänker mig i Den såväl kväll som tidig morgon, uppkrupen i soffa eller fåtölj med en kopp java i handen:)
  Vill samtidigt tacka för en fin blogg och hoppas att du får en härlig sommar!

 89. Coffe/smoke samt white/heaven
  Detta kan nog vara den perfekta sommarsvala gosrocken att dra på sig efter duschen på en lätt solstram hud efter en dag ute på stranden. Mjuk, skön och lyxig. Samtidigt perfekt babykräkvänlig eftersom kvaliten håller så bra för många tvättar. Följer på insta sen tidigare

 90. Färgerna är Coffee/Smoke och White/Heaven.
  Jag skulle ge den till min mamma som ofta är inlagd på sjukhuset för behandling. Hon skulle nog känna sig extra lyxig och fin i den!

 91. Morgonrocken finns i färgerna white/heaven och coffee/smoke.
  Jag skulle använda denna underbara skapelse när lillan ropar från sitt rum på nätterna och jag får smyga upp för att stoppa om henne och ge henne nappen. Dessutom är den perfekt att krypa in i efter duschen på kvällen när egentiden med sambon börjar och vi pratar och plöjer serier tillsammans!
  Gillar både på Facebook och följer på Instagram sedan tidigare!

 92. Finns i coffee/smoke samt white/heaven
  Skulle använda när jag sitter på trappan och tar min morgonkaffe. Skulle kännas lite mer ok att vinka till grannarna runt omkring i denna mot min nuvarande;-)
  /K

 93. Morgonrocken finns i förgen white/heaven och coffee/smoke. Jag skulle använda den när jag går upp och matar sonen mitt i natten ♥

 94. Morgonrocken jersey finns i coffee/smoke och white/heaven.
  Skulle jag ha den stora turen att vinna skulle jag känna mig som en lyxig kvinna.

 95. Hej,
  Färgerna white/heaven och coffe/smoke
  Jag skulle använda morgonrocken ofta då jag älskar morgonrock, jag skulle känna mig väldigt fin i denna härliga morgonrock både ute på verandan till frukost och på väg in i sovrummet 🙂

 96. Höll på att missa en fin tävling! Nybliven BH-älskare som jag är skulle jag önska att få dra på mig en lyxig morgonrock när jag sitter på balkongen och sippar mitt morgonkaffe.
  By the way, den finns i white/heaven och coffee/smoke. Den sistnämnda skulle matcha mitt nattlinne 🙂

 97. Morgonrocken Jersey finns i coffe/smoke och white/heaven.
  Jag har precis slängt min gamla morgonrock som var helt utsliten så nu vore det härligt att få sitta på altanen och mysa med en beachouse morgonrock, det vore vardagslyx.Kram

 98. coffee/smoke och White/heaven
  Den skulle jag ge till min dotter att få gosa runt i. Den skulle passa så fint på henne
  tidigt på morgonen med en kopp te, sittandes i soffan och lojt tittandes på kastanjen utanför fönstret innan jobbet i den nya lägenheten!!!
  kram

 99. WHITE/HEAVEN och COFFEE/SMOKE
  Jag skulle använda den när jag nyss har klivit ut ur duschen och ska fixa frukost på morgonen innan kläderna behöver åka på. Då tror jag den är som bäst hos mig! 🙂

 100. Färgerna är White/Heaven samt Coffee/Smoke. Jag skulle nog bosätta mig i den om den är lika gosig som lakanen 🙂

 101. Färgerna är: white/heaven och coffe/smoke. Självklart skulle jag bära rocken som morgonrock och som kvällsmysrock. Dessutom får jag lust att bära den som klänning med ett läderbälte en lite sval sommardag på stan, med sköna sandaler till.

  1. Detta svar gäller inte…när jag skrivit det, verkade det som att det försvunnit och jag skrev därför ett nytt med namn Anne O. Nu såg jag att detta första svar ändå finns…ska raderas! 🙂

 102. Morgonrocken finns i färgerna white/heaven och coffee/smoke. Om jag hade en himelskt mjuk morgonrock från beach house skulle jag hoppa i den så fort jag vaknade och ta med den på en promenad till brevlådan eller trippa ut i trädgården för en sommarfrukost på en solig veranda eller kura ihop mig framför brasan med sommarregnet smattrande mot rutan. På kvällen skulle jag kura in mig i den framför ett seriemaraton i soffan eller dressa upp mig i den inför en grillmiddag i trädgården. Jag skulle helt enkelt mysa runt i den så fort tillfälle gavs för att njuta av lediga stunder.

 103. Denna rock ser ljuvlig ut och naturligtvis kommer jag krypa in i den på morgonen, men även kvällen när jag kopplar av och småstunder när jag känner för det. En annan idé jag fick när jag tittade på bilder av rocken, var att använda den som klänning. På stan en sval sommardag och byta ut tygskärpet mot ett läderbälte, och sköna sandaler på fötterna.

 104. Morgonrocken finns i färgerna WHITE/HEAVEN och COFFEE/SMOKE. Jag skulle premiäranvända min morgonrock på vår resa till Paris i slutet på maj. Det skulle kännas väldigt lyxigt. Sedan skulle jag njuta i den under alla långa helgfrukostar framöver. För det är den värd 🙂
  Kram Lotta

 105. Morgonrocken finns i white/heaven och coffee/smoke. Den ser helt underbart skön ut, skulle vara perfekt att ha på sig på sommarmorgnarna i skärgården.

 106. Morgonrocken finns i white/heaven och coffe /smoke. Detta gillas på Fb å morgonrocken skulle jag mer eller mindre (mest mer) bo i

 107. Morgonrocken finns i white/heaven samt coffee/smoke. Jag skulle tassa ut på balkongen i den efter morgonens yogapass alternativt springtur. & sitta nyduschad och rosig i vad jag tror är den mjukaste härligaste sommarmorgonrocken och avnjuta min morgonlatte! 🙂

 108. Morgonrocken finns i färgerna White/heaven och coffee/smoke. Jag önskar jag vann bara för att få uppleva känslan av lyxig sommarmorgon. Den ser såååå mjuk och skön ut. Kram Monica

 109. Morgonrocken finns i White/Heaven och Coffe/Smoke.
  Den ser ju helt fab ut! Jag skulle ha den när jag visar min dotter hur man plockar jordgubbar och sen äter dom med grädde och socker på verandan! ( Sen när solen går i moln kan jag smyga in henne i den och sitta och mysa utan att bli kall 😀 )

 110. Morgonrocken finns i white/heaven samt coffee/smoke.
  I sommar är det första gången vi kan njuta av vårt nya hus på riktigt. Att sitta vid vår uteplats, med jordgubbar och mjölk, på morgonen kommer att bli underbart. Men eftersom jag bor i Norrland krävs det nog en badrock för att inte frysa ihjäl! 🙂

 111. Finns i coffe/smoke och white heaven! Jag har hasat runt i sambons noppriga badrock de senaste fem åren. Jag behöver den efter en varm immig bastu och ett svalt dopp i sjön när jag sitter på bryggan med ett glas mellan tummen och pekfingret. Kram!

 112. Fina morgonrocken finns i färgerna White/Heaven och Coffee/Smoke och jag följer redan på Instagram. Skulle svepa in mig i den här gosiga morgonrocken varje morgon när jag sitter ute i trädgården och andas in frisk luft, dagen kan inte börja bättre.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg