Måndag på en av de vackraste platserna jag vet

 
 

IMG_1590

 
 

Som ni vet så spenderade jag gårdagen i en solsäng i en av de vackraste trädgårdar jag vet hemma hos Emma.

 

Medan hon satt i skuggan under baliparasollet och jobbade med bilder så lapade jag sol på den nya solsängen från Tine K (som inte fastnat på bild i min kamera) som hade kommit tidigare på förmiddagen och som Emma var lycklig över. Hon har pratat om denna solsäng sedan vi var hos Tine K i februari och jag, jag har mest tjurat för att jag inte har någon lämplig plats för en solsäng på 160 bredd. Inte ens 80 cm kan jag få plats med, faktiskt.

 
 

IMG_1601

 
 

IMG_1617

 
 

IMG_1623

 
 

Jag hade köpt med mig juice från Joe & the juice. Så himla gott i sommarvärmen.

 
 

IMG_1625

 
 

IMG_1628

 
 

Tjejerna somnade lite varstans, låg utslagna och suckade tungt av njutning.

Och det gjorde vi med, suckade tungt av njutning.

Det var verkligen högsommarvarmt.

 
 

IMG_1633

 
 

IMG_1634

 
 

När magarna kurrade serverades det glass med jordgubbar ur vackra skålar.

 
 

IMG_1638

 
 

IMG_1643

 
 

Buses vattenrutschkana kom fram när Emma jobbat klart och han satt brevid mig i balisängen och berättade om hur duktiga mamma och pappa var på att bygga, om kompisarna på dagis också visade han att KoiKoi och onnien pussades.

 
 

IMG_1650
 
 
IMG_1653

 
 

Härliga unge.

 
 

IMG_1660

 
 

IMG_1663

 
 

Också blev rutschkanan klar och de åkte de kana, buse och mamma. Eftersom Buse tyckte att det var läskigt och bara ville åka om det var i mammas knä. Skratten fyllde snabbt trädgården och blev den perfekta avslutningen på en perfekt dag.
 
 

IMG_1670

 
 

Jag fick en Buse-puss och sedan vinkade vi hejdå och sa

-Vi ses snart igen!

 

Har jag sagt hur glad jag är att ha dessa i mitt liv?

 
 

Kofta: Modesto // Shorts: ChillNorway
Skor: Ldir // Solglasögon: Modesto

 
 

Banditen-post-signature

 
 

2 kommentarer till “Måndag på en av de vackraste platserna jag vet

  1. Och de är nog lika glada över att ha dig i sina liv. Härliga bilder och shortsen är sååå snygga. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg