Handbaksmälla, internet-strul och Frukost i ute

 
 

IMG_1962

 
 

En liten handbaksmälla och internet-strul (gah, finns det något störigare?) har lett till att det varit ovanligt tyst här i helgen.

Men nu verkar internet alltså vara på min sida igen (peppar, peppar…).

Som ni ser på bilderna som är tagna alldeles nyss så är jag inte hemma. För som jag skrev i torsdags så är ju mamma på semester, och då passar jag på att bo i hus en vecka medan jag passar Lyra.

 
 

IMG_1966

 
 

Så jag gör sånt som man bör göra när man har trädgård, sitter i min Beach House- morgonrock och äter frukost ute i väntan på att solen ska orka igenom de tunna molnen som nu täcker himlen samtidigt som jag bloggar. Hundarna ligger på stenplattorna och vilar upp sig efter ett race på gräsmattan där de lekte sin egen version av kull. Dvs Lyra jagar Abbe och har inte en chans på den lilla gräsmattan då han är mycket snabbare i vändningarna, så allt hon får tag på är svansen och så springer de runt så; Abbe först och Lyra efter med en lurvig svans i munnen och jag biter ihop käkarna och blundar när de rusar genom rabatten och mammas pioner är på väg att ryka med.

 

Nu ska jag ta tag i vattningen här,

vi ses igen lite senare!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

3 kommentarer till “Handbaksmälla, internet-strul och Frukost i ute

  1. Hej, ser mysigt ut där i trädgården. Nicole, jag skickade iväg ett litet paket till dig igår (hoppas i alla fall att jag hittade rätt Nicole i Ystad :). Ett paket med ett innehåll som jag hoppas och tror att du ska få nytta av. Kram från Helén i Göteborg. (vi känner inte varandra men ändå…) 🙂

  2. Härligt att höra från dig igen, min fining! 🙂 Njut av trädgården darling! <3

  3. Vad härligt att få lyxa till det lite med trädgård! Hoppas nu vädret blir fint så du kan njuta ordentligt!
    Kram Jennica

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg