Borta bra men hemma bäst

 
 

IMG_2373

 
 

SÅ himla skönt det var att komma hem igår. Hem till min lilla, skruttiga men ack så älskade lägenhet.

Jag firade hemkomsten med att tända ett nytt doftljus som doftar sommar och tappa upp ett bad innan jag kröp upp i sängen och plöjde serier på apple-tv.

 
 

IMG_2337

 
 

Snäckbollarna som jag beställt hos Modesto (HÄR) kom i veckan och jag har längtat efter att få komma hem och packa upp dem.

 
 

IMG_2345

 
 

Jag passade på att knipsa av några nästan överblommade pioner i mammas trädgård innan jag åkte igår.

Absoluta favoritblomman såhär års.

 
 

IMG_2346

 
 

Mitt lilla fikonträd hade överlevt veckan utan mig och stod och svajade i fönstret bredvid mina Enjoy Candles som redan var tända när jag klev in genom dörren, har jag sagt att jag älskar timerfunktionen?

 
 

IMG_2369

 
 

Ja, det är verkligen så. Borta bra men hemma bäst!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

15 kommentarer till “Borta bra men hemma bäst

  1. Jättefin blogg du har! Läser den ofta och får inspiration! PS: Trädet är inget fikonträd utan ett kinesisk tempelträd som renar luft. Tror det heter Ginko… 😉 ) Ha en mysig fredag i din söta lägenhet!

    1. Verkar som om jag blivit lite lurad i affären, tack för rättelse 🙂

  2. Så sant… Och aldrig är hemmet så vackert som då man kommer hem efter att ha varit borta… Och ser det med lite nya ögon och andra perspektiv… Några sekunder… innan man vant sig igen… 🙂

  3. Jag tror det är en gingko biloba du har i fönstret! 🙂 Fast visst kan dom påminna om ett litet tunt fikonträd

    1. Verkar som om jag blivit lite lurad i affären, tack för rättelsen 🙂

    1. Men tack <3 Den är ju lite skruttig i övrigt, kök och badrum är original och hade mått bra av en liten renovering men det visar jag ju aldrig här i bloggen så det kan ju inte ni veta 😀 Tyvärr är det ju hyres så jag kan inte mycket göra 🙂 Kram!

  4. Vilken storlek ha du på din ljuvliga vita taklampa? Är det den från Tine K? // Lina

    1. Jag har den största, XL 🙂 Och ja det är en Tine K. Tror att inreda.com har typ 20% på allt från Tine i helgen. ett tips 🙂

  5. Visst är det skönt att komma hem! Och du som har det så ombonat och fint! sköna färger och mycket piff! Jag tycker trädet ser ut som en ginko biloba men det är säkert ett fikonträd som du skriver:)
    kram louise

    1. Verkar som om jag blivit lite lurad i affären, ni har säkert rätt 🙂

  6. Hej! Jag har precis börjat följa dig och inspireras så mycket av dina vackra bilder på både inredning och mode! Jag letar just nu desperat efter lampfötter i lagom höjd till sovrummet, och tycker att den du visar i det här inlägget är helt ljuvlig! Har du ett litet tips på var jag kan hitta en sådan, eller är den ett loppisfynd? Även lampan du har bredvid sängen, med svart fot, gillar jag!

    1. Den i fönstret är ett loppisfynd och den på sängbordet är en gammal som är köpt i Ullared för många år sedan som fick sig ett lager Kalkfärg den med 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg