Så mycket omtänksamhet

 

IMG_2452

 
 

Vet ni vad det absolut bästa med att blogga är?

NI såklart. Kontakten med er.

Era kommentarer gör det kul att blogga; komma på vad nya inlägg ska handla om, fotografera och skriva. Det är ju för er jag gör det, och då är det så himla kul att få någonting tillbaka i form av era härliga kommentarer.

Och sedan råkar jag ju dessutom ha de mest omtänksamma läsarna som finns, som hejar på när det är tufft och som gläds med mig när det händer något kul. Som jag skrivit förut, ni är den bästa (och enda) hejarklack jag haft.

 

Och på tal om att ni är de mest omtänksamma människorna man kan tänka sig;

I torsdags när jag kom hem efter en vecka hemma hos mamma så möttes jag av ett stort grönt kuvert i brevhögen.

I kuvertet fann jag den här borsten avsedd för rengöring av ansiktet och ett långt brev där den här underbara kvinnan förklarar att hon en kväll i vintras rengjorde sitt ansikte och tanken slog henne att det måste vara lite bökigt att göra med en hand. Så hon ville skicka mig den här borsten, för att underlätta mitt liv. Borsten var tydligen slutsåld överallt, och efter att ha testkört den i helgen så förstår jag varför, vet inte hur jag har kunnat leva utan den (?), men inte hade hon glömt mig för det. Nej, nu när hon fick tag i en så skickade hon den till mig tillsammans med ett fantastiskt brev som fick mina ögon att tåras. Och hon hade dessutom satt i batterierna i borsten, ifall jag inte skulle klara det själv med en hand. Vem tänker på sånt, när man inte är enarmad själv menar jag. Inte många.

 

Det är ju bara så f ö r b a n n a t fint!

Tänk att någon där ute, som jag aldrig ens har träffat tänker på mig och vill hjälpa mig att göra livet lite lättare.

Så, varje morgon och kväll när jag rengör ansiktet och samtidigt får en härlig massage så sköljer en våg av tacksamhet över mig. För att jag tog steget och startade den här bloggen, och för att ni finns -de finaste läsarna man kan tänka sig.

 

Som sagt kontakten med er, era kommentarer och mail, är mitt bränsle- som gör det kul att fortsätta blogga även när inspirationen och energin ibland är låg.

Tack för det!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Så mycket omtänksamhet

  1. Vilken härlig present! Jag var tillfälligt enarmad för ett tag sedan då jag var gipsad. Då tänkte jag på dig hela tiden, för fasen vad mycket saker som blir svårt med en hand!! Typ tvätta händerna ( och ansiktet :)), knäppa tighta byxor, öppna burkar mm mm. Du måste ha lärt dig en himla massa tricks vid det här laget. Heja dig! Och tack för din fina, inspirerande blogg! Du verkar vara en härlig människa!

  2. Så otroligt fint. Vi är många som berörs av ditt öde. Jag läser och förundras och inspireras av dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg