Mormors födelsedag

 
 

 IMG_2701

 
 

Ikväll har jag varit på kalas minsann.

Kaffekalas hos mormor som fyller 88 år idag, det är märkligt det där. För mig är hon fortfarande 70-ish, men det är klart- om jag blir äldre måste det ju rimligtvis även innebära att hon blir det. Men ändå. 88 år. Det bär lite respekt med sig. Min fina, fina mormor. Om hon bara visste hur jag älskar henne.

 

Så jag klädde mig i klänning och åkte dit för att fira henne tillsammans med mamma, två av mina mostrar och min ena kusin.

 
 

IMG_2709

 
 

Mormor hade bakat kakor, såklart. Även fast hon beklagade sig i telefon när vi pratade innan idag att hon bara bakat vetebröd, så fanns det även två sorters småkakor, muffins och tårta på bordet. Vet inte om hon försökte sänka förväntningarna på kalaset eller om det var något hon svängde ihop efter att vi pratat vid lunchtid idag och jag sjungit Med en enkel tulpan högt sittande på balkongen (jag har lite dålig täckning i lägenheten, så jag bjöd alla gatans invånare på min inte så sköna sångröst ja).

 

Kakorna smakade hur som helst ur gott, för att inte tala om vetebrödet.

 
 

IMG_2694

 
 

Och ja… Tid hos Böddi är bokad, så den där utväxten ska fixas asap. Huuu!

 
 

IMG_2725

 
 

IMG_2710

 
 

Så där har jag tillbringat kvällen, hemma hos mormor i finrummet, med måsen-poslin, gräddtårta och sällskap av dessa kvinnor som jag håller nära.

 

En lite finare tisdag att spara i hjärtat, helt enkelt.

 
 

Klänning: Sheinside // Solglasögon: Modesto

Skor: Gamla Stylesnob // Väska: Michael Kors

Armband: Puss // Ringar: Puss och en gammal från Thomas Sabo

 
 

Banditen-post-signature

 
 

12 kommentarer till “Mormors födelsedag

 1. Så snygg du är kvinna! Vilken läcker klänning. Och 88 år är ju verkligen inte illa att fylla. Kul att hon är så pigg också. Hoppas hon får fira många, många födelsedagar till. Kram Annika

 2. Vilken otroligt fin klänning på dig! Du är så strålande vacker. Härligt att få fira en 88-års födelsedag.
  Kram

 3. Åh så fin du är! Vilken härlig klänning, jag blev glad av den. Så roligt med kalas, jag önskar att jag också orkar baka så mycket när jag fyller 88:)

 4. Snyggt!
  Måste bara få fråga en världsvan shoppare som dej,
  är det okej att handla från och betala med kort på italienska Ldir?
  Du brukar ju ha bra svar! 😉
  Tack!

  1. haha, världsvan shoppare 😀
   Jag har faktiskt inte själv beställt från Ldir, sommar-ldiren var en överraskning från mamma och vinter-skorna fick jag i efter-operationen-pepp från pappa. Men jag frågade mamma hur hon gjorde och hon hälsar att hon betalade med kort och det var inga konstigheter alls när hon beställde 🙂

 5. Runt 150 sek för klänningen ?!?! Ser ut som en DYR designklänning !!!! URSNYGG!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg