Snäckor och lusten att inreda.

 
 

IMG_3347

 
 

Att fixa hemma har inte direkt stått högt på listan över saker jag pysslat med den senaste tiden.

Det har faktiskt inte ens funnits på listan, om jag ska vara ärlig. I köket står ett halvfärdigt skåp som jag började göra i ordning i maj och som inte kommit längre än så och resten har bara fått vara som jag lämnade det innan sommaren tog över.

 
 

IMG_3329

 
 

Det har helt enkelt varit för varmt och för många handbaksmällor för att lusten att inreda ska kunna infinna sig.

Men så i förra veckan kom pappa hem från bilsemester genom Europa och överlämnade en påse full av vackra snäckor som Eva hade plockat åt mig. Och då hände något förstås, en liten gnista av inrednings-lust tändes. Även om kraften inte riktigt finns där, fysiskt.

 

Så de hamnade på soffbordet, det var ungefär vad jag mäktade med. I en gammal loppis vas med ett Enjoy som fladdrar om kvällarna, några i en glaskupa jag köpt i någon butik här i Ystad som inte finns längre och några i den söta lilla Tine K vasen.

 
 

 IMG_3331

 
 

Också fick jag syn på de här och klickade genast hem en medium och en large. Här fick den agera vas (med en riktig vas invändigt, såklart) åt brudslöjan som jag plockade i mammas trädgård.
Sedan är tanken nog att den lilla ska agera redskapsförvaring i köket och den stora ska få agera kruka.

 

Tänk att några små snäckor kan väcka lusten igen. Nu väntar jag bara på kraften, då ska jag ta tag i ett projekt som legat och grott ett tag. Också ska det där skåpet bli klart.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “Snäckor och lusten att inreda.

  1. Så fina bilder! Och så vackert med brudslöja och snäckor. Enkelheten i det alltså. Låter spännande med ditt projekt, hoppas din hand är snäll mot dig!

  2. Vilken fin kärlekshandling från Eva!! (Misstänker att det är din pappas fru) ofta är det enkla det vackra! Hoppas din hand kan vara snäll mot dig så du får lite ork… Stor kram Lisa S (ps jag läser alltid, men vet ofta inte vad jag skall skriva då jag tycker din ”historia” berör så mkt så mina ord blir ovesentliga o inte räcker till…)

  3. Åh! Brudslöja. Jag hade en form av hat mot denna blomma till en av mina brudtärnor pyntade vår bröllopsmiddag med stora fång av brudslöja (precis som du gjort på bilden). Ljuvligt (och lätt orättvist att din mamma har i trädgården;)) <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg