En måndag i Lund, i en tvåa på bästa läge

 
 

IMG_4632

 
 

I måndags åkte jag ju till Lund för att träffa Amanda och vara moraliskt stöd när hon förberedde deras lägenhet för mäklarfotografering och visning, så himla kul var det att få peka och tycka och bygga små stilleben som märklaren hade bett dem om.

 

Så när vi hade rekat vad vi kunde tänkas behöva så gick vi en runda på stan, vi behövde lunch i magen och komplettera allt småpiff hon hade hemma/lånat från mig med lite nytt. Också behövdes det blommor.

 
 

IMG_4633

 
 

Jag hade en blus härifrån, kjolen är gammal från åhlens, armband härifrån och väska härifrån.

 
 

IMG_4637

 
 

Vi käkade lunch på ett urmysigt ställe som hette Meat.

Så. Himla. Gott.

 
 

IMG_4638

 
 

Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Köttet föll isär bara av att man tittade på det typ och pommesen toppar nog tusan listan över de godaste jag någonsin ätit.

 

Så efter den måltiden var vi redo att dammsuga stan efter sånt vi behövde för att sedan återvända hem v ä l d i g t tunglastade med ljusfat, krukor, växter och frukt.

 
 

IMG_4648

 
 

Eftersom vi inte blev helt klara innan det var dags för mig att åka hem så har jag bara lite detaljbilder.

Lilla Lowa verkade i alla fall gilla mitt sängöverkast lika mycket som Abbe gör.

 
 

IMG_4656

 
 

Dessa krukorna hittade vi på 50% på Granit, fyndtips!

 
 

IMG_4662

 
 

Jag blev lite kär i Amanda rosa paljett-necessär och placerade den på hedersplats.

 
 

IMG_4673

 
 

Snäckbollarna från Modesto hade också fått följa med hemifrån mig. De gjorde sig finfint på deras marmorbricka som prydde matbordet.

 
 

IMG_4680

 
 

Ännu en sån där Granit-kruka. Också mitt ljushus från House Doctor.

 
 

IMG_4690

 
 

Ja, som sagt; det blev mest detaljbilder i min kamera eftersom allt runtomkring var kaos mer eller mindre. Men när mäklaren kom dagen efter var det långt ifrån kaos och bilderna finns i annonsen på hemnet som ni hittar här om ni är nyfikna på en finfin tvåa på bästa läge i Lund.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “En måndag i Lund, i en tvåa på bästa läge

  1. Va kul att du hittat till MEAT. Ja det är verkligen ett av mina favoritställen här i Lund. Det stället har på något sätt alla rätt. Fin styling ni gjorde av lägenheten.

  2. Det blev ju superfint! De där snäckbollarna suktar jag bara mer och mer efter..! Var kan man hitta dem om jag får fråga? 🙂

    1. Åh, visst är den söt. Den har Amanda köpt i någon liten pappershandel i Italien =/

  3. Megafint!! Jag drömde om dig inatt snygging, jag skriver på FB istället men om det var en sanndröm så kommer du snart att träffa världens bästa kille. Bara så du vet. 😀

Comments are closed.