Tjuvtitt på soffhörnan

 
 

IMG_5344

 
 

Såg att några av er var nyfikna på hur det ser ut i soffhörnan numera så jag passade på att ta några bilder nu i eftermiddag när solen tittade fram i ungefär 2 minuter och 13 sekunder. Det märks verkligen att hösten är här nu, den här helgen har verkligen varit grå. Och blåsig. Inte mig emot; då kunde jag ju äntligen vira in mig i min nya halsduk igår, den som har legat här hemma och väntat på höstväder och kyliga vindar. Också kan man ha tända ljus mitt på blanka dagen, mysigt!

 
 

Nåväl, nog om hösten. Det var ju soffhörnan ni var nyfikna på, så här kommer en liten tjuvtitt.
Tadaaa:

 
 

IMG_5365

 
 

 Såhär ser det ut just nu. Förutom att Abbe rullat över på rygg och ligger nu utsträckt över och inborrad i det där härliga, långhåriga fårskinnet och att jag tagit datorn och krupit upp bredvid.

 

Det är fortfarande lite småfix kvar, den solblekta mattan ska bytas ut, lampan ska flyttas (den hänger just nu så att man slår huvudet i den varje gång man går till och från soffan) och det rosa skåpet ska få byta färg.

 
 

IMG_5361

 
 

Jag är får fortfarande fjärilar i magen när jag tittar på bordet.

Det. Är. Så. Fint.

Just bordet syns kanske inte så bra på dessa bilderna kom jag nyss på.. Hmm, ska försöka få till lite bättre bilder i veckan.

Men så ser det alltså ut här hemma denna gråa söndag.

 
 

Soffa: Ikea // Soffbord: EM möbler //  Fårskinn: Modesto // Taklampa: Inreda.com

Doftljus: Modesto // Fejk-ljus: Inreda.com  // Vas: Tine K/inreda

 
 

Banditen-post-signature

 
 

28 kommentarer till “Tjuvtitt på soffhörnan

  1. Sååå mysigt det ser ut, förstår att du är nöjd och bordet gav ett mjukt intryck. Kramar på dig

  2. Så fint!! Härligt soffbord och fin färg på soffan. Kommer att bli riktigt fint med ditt skåp till.

  3. Vad roligt att titta in och se flera mysiga inlägg från dig! Vardagsrummet blev jätte jättefint!
    Skaffa dig en härlig vecka!

  4. Åh så glad jag blev när jag tittade in här och såg flera nya inlägg! Hoppas så du får må bättre nu, håller tummarna!
    Så härligt det ser ut hos dig, mysigt och inbjudande. Och så omtänksamt av din pappa med det fina bordet!:)

  5. Oj så fint! Blev nyfiken på det rektangulära, men är lite osäker på hur är träskivan är behandlad. Pallar det vin- och kaffefläckar? 😉
    Kram!

    1. Hm, svårt att säga då jag inte haft det så många dagar än. Försäljaren sa bara att det inte skulle behandlas och att det bara var att torka av, men vet dock inte om han menade kaffe och vin eller bara brödsmulor 😉 Kram!

  6. Åh, det blev jättefint!!!
    Jag och min sambo håller också på att göra om vårt vardagsrum och det är ju så svååårt att välja ”rätt” soffa och ”rätt” matta osv… blir tokig!

  7. Det ser super mysigt och fint ut! Är soffan grå? Vi håller på och fixar i vårat vardagsrum och funderar på dessa soffor, men vet inte vilken färg vi ska ha =)
    Hur gör du för att får bilderna så fina? Redigerar du dom eller ställer du in kameran?
    Ha det så bra!
    Kram Linda

    1. Ja, den är ljusgrå 🙂
      Tack snälla för komplimangen <3 En kombination av inställningar och redigering kan man nog säga, men mest redigering 🙂
      Kram!

    1. Yes, det är Kivik. Orrsta Ljusgrå hette den, om jag inte minns helt fel 🙂 Kram!

  8. Hej Nicole, så fint du inreder omkring dig. Så viktigt med ett hem som ger harmoni och välbehag när livet är en balansgång och begränsningar för ens mående. Kram från Ninni.

  9. Åh, har inte ens tänkt på den där soffan förut men den var ju jättefin! Perfekt storlek i min lägenhet, och man kunde komma ganska billigt undan om man valde ”rätt” klädsel såg jag. Tål att tänkas på 🙂 SUPERSNYGGT!

  10. Fin soffa! Vad är det för färg och märke på mattan? Söker med ljus och lykta efter en bra matta under soffbordet. Har en grafitgrå soffa med divan hemma.

    1. Mattan kommer från Ellos, men jag skulle tyvärr inte rekommendera den då den blivit väldigt solblekt trots att jag bara haft den i ett år och den inte blivit utsatt för speciellt mycket solsken =/

    1. Hej!
      På bilderna ser färgen jättefin ut men den är ju blekt efter där den gamla soffan och soffbordet stod, alltså inte så snyggt då de nya möblerna inte ”täcker” samma områden på mattan. Inte så snyggt i verkligheten kan jag lova.
      Så jo, den kommer att bytas ut 🙂 tack ändå!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg