Gamla bilder från Stockholm

 
 

IMG_5012

 
 

I går när jag satt och rensade bland mina bilder i datorn så snubblade jag över de från Stockholmsresan som jag inte hunnit visa er. Jag har inte så många, men några hann jag allt knäppa innan allt gick åt skogen.

Som den översta, Emma på flygplatsen. När den bilden togs hade jag fjärilar i magen vill jag lova. Och tänka sig, det gick ju bra att flyga.

 
 

IMG_5014

 
 

En dagens från huvudstaden;

Jeans och kavaj: Gamla från Lindex // Halsduk: Lindex // Skor: Gamla Clarks

 

Också en oerhört charmig mitella på det, som för övrigt behöver bytas ut a.s.a.p, sliten som bara den är den.

 
 

IMG_5026

 
 

Efter att jag roat mig med lite shopping och suttit en stund i solen på en parkbänk under tiden som de andra var på möte så möttes vi upp på lunch. Jag åt någon kyckling som fortfarande får det att vattnas i munnen på mig när jag tänker på den.

 
 

IMG_5030

 
 

Och då fick jag äntligen träffa snyggaste Petra igen. Hon är tusan en av de härligaste kvinnorna jag vet.

 

Efter den här bilden vet vi ju alla hur det gick, men det behöver vi ju inte prata om nu.

Det blev iallafall ett par härliga timmar i huvudstaden innan det gick åt skogen. Och även om resan dit såklart tog på krafterna (eftersom all rörelse ökar smärtan) så njöt jag i fulla drag av frihetskänslan när jag väl var där; jag kunde flyga.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

10 kommentarer till “Gamla bilder från Stockholm

  1. Tråkigt att det sedan gick åt skogen men härligt att veta att det fungerar att flyga och att du fick en stund av njutning!

  2. Fina fina du! Jag är så dålig på att kommentera här inne, fast att jag alltid läser. Anledningen är att jag helt enkelt inte finner några ord, jag vet inte vad jag skall skriva. Ditt livsöde smärtar mig så mkt att tårarna rinner nu bara jag tänker på det. Jag har själv levt i ett slags fängelse under många, många ord, antagligen väcker din situation extra starka känslor pga det. Jag har haft en extremt ovanlig o svår ångest samtidigt som jag har haft en utmattningsdepression. Numera mår jag mkt mkt bättre i min ångest o kan leva i frihet med att åka o göra vardagliga saker som att handla o gå på café mm, sånt som många människor tar för givet. Jag kan även flyga utan problem, min bror bor Dubai o jag skulle SÅ gärna vilja åka dit, MEN klarar inte tidsskillnaden o en så lång flygning. I dag är jag inte deprimerad men har kvar utmattningssyndrom, vilket gör att jag har mkt begränsat med energi o sover ca 12 timmar per dygn. JAg är så glad (även om jag inte känner varken dig eller Emma) att du o Emma har träffats o jag känner igen mig i mkt!! Jag VILL också mkt mer än jag kan o klarar av! Jag skaffade (också) hund för 4,5 år sen (tidigare hade jag inte klarat) och det har gett o ger mig så otroligt mycket! Så idag har jag en 7,5 årig (som de dock inte kunde ha som ledarhund, därför fick jag honom) labbe och för två månader sen fick jag en labbevalp, som jag är fodervärd åt o som skall bli ledarhund en vacker dag! Många, många kramar från mig o hundarna Lisa S

  3. Bubbelplast, nästa gång får du helt enkelt rullas in i bubbelplast och stämplas med fragile så att taxichauffören förstår exakt hur lugnt och försiktigt han måste köra.
    Kram på dig

  4. Jag tycker att det är så starkt att du klarar av att fokusera på det positiva med den dagen! Och jag hoppas verkligen att du vågar ge dig iväg igen – allt som händer är erfarenheter som man lär sig av. Att resa är ju fantastiskt, inte minst före då man gör all planering… ibland nästan lika roligt och spännande som själva resan. Hoppas att du kommer på resor till platser som kan fungera utifrån de förutsättningar som gäller för just dig. Platser där man kan bara vara, de dagar då det behövs, men också se och uppleva nya saker dagarna mellan. Det vore du verkligen värd <3!

  5. Jag älskar din nya header! Och roligt med lite pics från Sthlmstrippen på dom snyggaste brudarna jag vet. Helgpuss på dig!! <3

  6. Vilka härliga bilder! Åh jag tycker jämt du är så tjusig, blir så klädinspirerad av dig:)
    Men rackarns med resten som hände, så tråkigt. Jag tycker du gör rätt i att fokusera på frihetskänslan du kände, bara det liksom, hurra för att flyget gick bra!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg