Höst.

 
 

IMG_6682

 
 

Idag tittade solen fram, nästan så att man blev chockad efter den senaste veckans regn-kalas. Men så var det minsann och jag fick lust att ta med min kameran ner i parken och leka loss lite. Så det är vad jag tänkte bjuda på idag, höstbilder från min eftermiddagspromenad.

 
 

IMG_6683

 
 

Tyvärr körde det runt en kille med lövsug och samlade ihop alla de vackra löven, men eftersom vinden tog i trädtopparna ganska rejält idag så var hans jobb ganska lönlöst och det fanns gott om löv i vackra färger kvar för mig att försöka fånga i kameran.

 
 

IMG_6687

 
 

IMG_6695

 
 

Jag satt en stund med näsan i vädret och försökte suga i mig av de värdefulla solstrålarna, man vet ju aldrig när de kan tänkas komma tillbaka igen. Visserligen redan till helgen om man ska tro väderprognoserna, men man vet ju aldrig.

 
 

IMG_6700

 
 

Jag har visst sagt det innan, och jag säger det igen:

Hösten är verkligen vacker.

 
 

IMG_6728

 
 

Men är ju en sån tråkig människa som lite diplomatiskt hävdar att varje årstid har sin charm.

När den första snön faller blir jag så lycklig så att jag nästan kan gråta. När vårsolen tittar fram är jag den första att sätta mig i ett vindstilla hörn och njuta av den. Mm sommaren så njuter jag av sol, bad och ljusa kvällar. För att sedan uppskatta hösten när den är här, med ömsom regn ömsom solsken och sina mörka kvällar som gjorda för tända ljus och mysiga filtar i soffan.

 

Tänk så tråkigt det skulle vara ändå, utan dessa skiftningar. Det skulle iallafall jag tycka.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

9 kommentarer till “Höst.

  1. mmm..vackert!
    här hemma hos mig är det lite så där med höstfeelingen..men det kan ju bero på alla mina fyrbenta älsklingar som duktigt drar in både lera och skräp just nu phuu så idag har det fejats må du tro :-b
    Visst har du så rätt, alla årstider har sin charm, det ju bara att se på dina fina bilder så fattar man att vi bor i ett häftigt land med alla skiftningar i väder och utryck,
    ha det gott/kram

  2. Säger som du; alla årstider har sin charm och skönhet och det är den fantastiska blandningen av alla nyanser, värme och kyla som gör det härligt. Kontrasterna ger så mycket. Vilka fina bilder, otroligt!

  3. Vilket härligt inlägg, så fina bilder! Åh ja hösten är verkligen vacker, min favoritårstid. Men visst har årstiderna sin charm, det får jag lov att hålla med om. Varje årstid är ju speciell på sitt sätt, och lite variation är ju alltid härligt:)

  4. Börjar så smått vänja mig vid hösten….är ju en utpräglad vår- och sommarmänniska. Jag kan på ett sätt hålla med dig om att man kan hitta glädje i skiftningarna, men absolut ingenting slår en vacker vår eller sommardag och den känslan jag får då! 🙂
    Kram Jennica

  5. Jag föredrar, av förklarliga skäl, vintern framför hösten. Hösten är mest en transportsträcka tycker jag. Hösten plus jan-mars. Men jag njuter verkligen av alla vackra färger, det är något som hösten har som inte de andra årstiderna kan stoltsera med på samma sätt.
    Men mnjae, hösten skulle jag nog klara mig utan.
    Kram

  6. Hej! När jag skriver detta är det tisdag kväll och oj, vad det har regnat här i kväll o på em. Så jag misstänker att du skrev detta i går el i fm. Själv bor jag i sydvästra delen av vårt vackra landskap och jag var nere på stranden o badade i går!!!!!! Kallt, men så skönt!! Är i och för sig nere nästan varje dag och var där i dag också, men inget bad! Håller med, underbart med årstidernas skiftningar!! Älskar också hösten! Kram Lisa S

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg