Förbereda garderben för det som komma skall

 
 

Untitled-11

 
 

De senaste veckorna har jag snöat in på mysplagg, pyjamasar och härliga filtar.

Jag försöker ladda upp för operationen som stundar genom att fullkomligt dammsuga butikerna efter härliga mysplagg, sånt som jag kan leva i under sisådär en månads tid. Som är mjukt och inte sitter åt någonstans, sånt dras jag numera till som en magnet. Också ska de vara fina, såklart. Jag tänker inte ligga där i någon trött gammal pyjamas som gjort sitt när jag precis genomgått en stor operation och har så ont att jag bara vill försvinna från jordens yta. Nej, någon måtta får det faktiskt vara. Inte för att jag kommer att tänka på det då, såklart. Därför tänker jag på det nu, resar ut allt gammalt och slitet och fyller på med nytt.

 

Det viktigaste kravet är att det måste sitta löst och ledigt. Det är nämligen det enda som funkar när man har en sjukdom som gör kroppen extremt känslig för varenda skalpelldrag. Om man får drömma så skulle det såklart varit ett set med byxa och hoodie från Davida cashmere, dör så härliga de ser ut. Men de från H&M eller Åhlens får nog duga som substitut för lyxdressen. Helst av allt vill jag under hela tiden från det att jag kommer hem från sjukhuset ligga insvept i den uuunderbara filten från inreda.com som redan står på min lista till mannen med det vita skägget, ni vet.

 
 

  Ja, ni hur ju. Detta med mysplagg har stigit mig åt huvudet. Fullständigt!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

5 kommentarer till “Förbereda garderben för det som komma skall

  1. Gillar mysdressen från Åhlens! Skulle gärna springa runt med den här hemma 🙂
    Lycka till med operation och återhämtning!!! Hoppas du får uppleva en rejäl förbättring!
    Kram,
    Jenny

  2. Nicole!
    Återigen måste jag bara beundra din styrka. Du lyckas alltid hitta det positiva i allt negativt. Du ser bortom allt jobbiga och hittar lite lyx att unna dig. Tänk om flera kunde få bara lite av din styrka så skulle mycket av allt ont i världen försvinna.
    Håller tummarna fortfarande att allt ska gå bra för dig med operationen.
    Härligt med människor som du.
    Kram

  3. Morgonrocken från beachhousecompany är något jag verkligen kan rekommendera. Så himla mjuk och gosig. Och sen är den sjukt varm så jag kan inte tänka mig någon annan som skulle passa bättre i vinter. Dessutom låg ju priset helt i min smak. Du kommer inte ångra dig. Lycka till med operationen, jag hoppas verkligen att det går vägen.

  4. Klart du ska unna dig lyx-mys nu darling! Men den från Åhléns var jättefin den också tycker jag, kör på den. Eller alla. 😀 Puss!

  5. Om du letar efter extremtmjuka sköna plagg som icke sitter åt så spana in Lisa Yang’s kashmir!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg