Rosa blir grått

 
 

IMG_8161

 
 

Vad jag pysslar med idag?

Jag målar. Äntligen!

Fortfarande lika snygg matt finish, men med färg från ett (för mig) nytt märke. Så kul att testa nytt och speciellt när det är så bra färg som denna, har målat ett varv och det verkar nästan som om det räcker, bra verkar den faktiskt täcka. *peppar-peppar*

 
 

IMG_8190

 
 

Bye-bye rosa! Hej grått!

Det finns prick 100 nyanser att välja bland, inte det lättaste med min beslutsångest med andra ord. Men valet föll alltså på den här grå tillslut. Nummer 74.

(Färgen beställde jag HÄR)

 
 

Så det är vad jag pysslar med idag, målar ett skåp i etapper för att inte göra handen allt för upprörd, vilar lite och ringer viktiga samtal. Hoppas att ni har en fin måndag!

 
 

Banditen-post-signature

 

8 kommentarer till “Rosa blir grått

  1. Vad spännande!! Ska bli jätteroligt att se hur det blir, jag älskade ditt rosa skåp men jag anar att jag kommer att bli lika förtjust i den här nyansen… 🙂 Kram fining!

  2. Ska bli skoj att se resultatet. Ta det lugnt med handen bara så du inte blir för ivrig. Förstår att det lätt kan bli så, om jag går till mig själv. Ha en fin eftermiddag och kväll. Kram Annika

  3. Så spännande!
    Jag väntar på färg från My Habitation, ska måla en fondvägg i dotterns rum:) Ska bli så kul!
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

  4. Vad roligt !!
    Älskar grått, passar bättre till hösten/vintern också,enligt mig 😉
    Kram på dig och sköt om dig 🙂
    Monica i Rom

  5. Läser din blogg regelbundet. Och slås av hur stark du är. Ville bara säga det, tänker det så ofta. Varm kram, fastän att jag inte känner dig, men jag vill ju så gärna ge dig en. För att du är så stark och modig.

  6. Fint! Själv har jag ett skåp som ska gå från grått till rosa – så jag undrar vad det är för färg och nyans du hade tidigare? Annie Sloan?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg