Dags för avfärd

 
 

IMG_9518

 
 

 Nu står väskorna packade i här hemma, jag ska bara ta den där första duschen med Descutan här hemma innan det bär iväg till sjukhuset. Och ja, ni ser rätt, jag har tryckt ner en dunkudde i packningen. Jag hatar verkligen de där plastade kuddarna man får på sjukhus. Förmodligen kommer de fråga om jag tänkt flytta in när jag kommer släpandes med den där, då tål dock att tilläggas att när jag sa detta till Amanda i fredags så tyckte hon att jag borde ta med duntäcket med, haha. Men där går min gräns, det får duga med landstingets gula filtar, även om det hade varit roligt att se reaktionerna på avdelningen om jag släpat med mig en hel uppsättning täcken och kuddar.

 
 

IMG_9521

 
 

Och här är den ju, necessären som jag berättade att jag hade beställt (härifrån). Den är nu fylld med viktiga saker som jag kan komma att behöva ha nära till hands den närmaste tiden, som en fet body butter (huden blir minst sagt uttorkad av tre Descutan-duschar och sjukhusluft, längtar redan tills jag får smörja in mig igen), hörlurar till ipaden också…

 
 

IMG_9531

..Lite läppbalsam som finaste Jenny redan stoppat i necessären när den kom, tillsammans med en liten hälsning.

Alla dessa fina vänner jag har i mitt alltså, vad jag är glad för er.

 
 

Jag vill passa på att förtydliga en sak också, då jag ser i kommentarsfältet bland alla era fina hälsningar (tack!<3) att ni är många som tror att denna operationen kommer att kunna trolla bort smärtan helt, att jag ska komma därifrån och ha fått mitt gamla, smärtfria liv tillbaka. Så är inte fallet, tyvärr. Det vore fullstängt underbart! Men jag lever med kronisk smärta, det innbär att den kommer att finns kvar, förmodligen för alltid, det man kan göra nu är att försöka lindra den. För att citera dr D så är bästa utfall att jag uppnår ”iallafall acceptabel livskvalitet”. Och med det menar hon väl att jag OM denna operationen kommer att hjälpa överhuvudtaget (vilket inte alls är säkert) så är förhoppningen att det ska ta udden av min smärta, sudda ut den lite i kanterna. Kanske kan jag slippa de allra värsta handbakis-dagarna och kanske orka lite mer än att bara ligga i soffan 4 av 5 dagar.

Men det är så svårt det där, med att hoppas lagom mycket. Det är så lätt att låta tankarna springa iväg och jag vet ju hur viktigt det är att vi alla (läkarna, mina närmaste & jag) går in i detta med realistiska förväntningar…

 
 

Så nu alltså: dusch och lite Abbe-gos till innan det bär iväg. Försöka hålla den där klumpen i magen i styr tills imorgon när det är dags. Klumpen som bara växer för varje minut som går. Jag vet ju vad som väntar, jag har gjort det här förr. Jag vet ju hur mitt skadade nervsystem reagerar när de sätter skalpellen i mig, jag vet att jag kommer att spendera första dygnet nästintill medvetslös på uppvaket för att de ska ta mig igenom det värsta och jag vet vad som väntar sen. Fy tusan.

 
 

Ha nu en riktigt fin julmånad finaste ni, det här är ju sista gången vi hörs ”live” på ett tag, men jag har förberett massor av inlägg åt er under tiden jag är borta.

Så, njut av december nu (”jula” lite för mig med!) så hörs vi igen så fort jag orkar titta in här igen (förmodligen kommer det en liten uppdatering tidigare på instagram @enarmadebanditen, än här på bloggen).

 

Kärlek i massor!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

60 kommentarer till “Dags för avfärd

 1. åh, lycka till fina du! Håller alla tummar och tår jag kan och tänker positiva tankat åt ditt håll <3 och du gör helt rätt i att ta med dig en kudde. allt som påminner om hemma eller får det att kännas lite bättre ska såklart med – även om det kanske känns fjantigt. hoppas att de tar hand om dig så bra de kan och att allt går vägen. KRAM!

 2. Håller mina tummar för dig, Jag hoppas SÅ mycket att detta kan lindra dig. Du är modig som genomgår operationen och en riktig kämpe. Du klarar detta också.Stort lycka till, Kramar från småland

 3. Stort lycka till! Jag hoppas verkligen att det kommer bli en så smärtfri upplevelse som det bara är möjligt och att operationen kommer att bli så lyckas som den bara kan!!

 4. Lycka till<3 Jag tänker på dig och håller alla tummar hårt för att detta ska gå vägen.
  Många kramar till dig!

 5. Modiga, modiga du! Hag hoppas, ber till högre makter och håller tummar och tår för att allt det lidande du nu ska igenom kommer att leda till att du får en dräglig smärta. Tänker på dig och lider med dig som måste spendera årets bästa månad i en sjukhussäng. Stor kram och ett gigantiskt lycka till!

 6. Varmaste lycka till och hoppas att du kan få en någorlunda bra resultat. Tänker på dig.

 7. Lycka till nu Nicole! Hoppas att det går vägen, Du är en kämpe! Kramar från en trogen läsare

 8. Lycka till nu Nicole, hoppas att det går vägen! Du är en kämpe! Kramar från en trogen läsare!

 9. Lycka till nu fina du. Jag kommer tänka på dig under december och hoppas att operationen går bra och att du snart är genom den allra värsta smärtan. Jag håller alla tummar och tår för din skull!
  Massor av lyckokramar

 10. Stort lycka till med operationen! Tänker på dig och håller tummarna för att den ska gå så bra den bara kan!

 11. Sitter här med tårar i ögonen. Det är så obegripligt, det du går igenom, men jag hoppas med allt jag har att operationen ska lyckas ta bort det värsta.
  Från det djupaste jag har; lycka till. Kram.

 12. Åh, sitter på jobbet, knappade mig inpå din blogg och fy tusan vad din text ger en perspektiv på tillvaron. Min allra största medkänsla inför vad du väntas genomlida. Jag hoppas verkligen att du får träffa den bästa av sjukvårdspersonal som gör vad de kan för dig. Om inte, jag är reklamationsmästarinna 😉 enligt familj och arbetsgivare så jag kan åta mig att kämpa för dig om de behandlar dig illa! Lycka till!

 13. Önskar dig all lycka och att allt går så smidigt som möjligt! Tänker på dig och håller tummarna!

 14. Önskar dig all lycka till!!! Massa stora energi, värmande kramar kommer här!!!!!!!!

 15. Lycka till fina fina du! Hoppas av hela mitt hjärta att resultatet blir så bra det bara kan bli.

 16. Hoppas och tror att det ska bli så bra det bara går. Allt är möjligt!
  Styrkekramar

 17. Håller mina tummar att allt kommer att gå bra! Så bra det bara kan.
  Önskar dig stort lycka till!
  Kram Linda

 18. Nicole, jag tänker på Dig, hoppas och önskar att det går så bra som det är möjligt i din situation. Har förståelse för din rädsla och bävan samtidigt beundrar jag dig för ditt mod. Klart du ska ha med dig din egna kudde och lite sköna saker som ger dig må bra känsla. Om jag kunde skulle jag vilja ge dig ett mjukt moln att vila på under den tid som följer. Många varma Ljusa fjäderlätta kramar från Ninni.

 19. Håller tummarna för att operationen blir så bra som det bara går och att du kan bli hjälpt av den. Kram

 20. Hoppas att allt kommer att bli bra för dig! Låter inte kul så som du har det i alla fall. Blir nog bättre! Hälsningar Ulrika från Göteborg

 21. Lycka till på operationen! Jag tycker du är så modig och en så stor inspiration. Det måste vara outhärligt svårt att leva med smärta så som du gör och jag tänker på dig i allt detta. Tack för en fin blogg!

 22. Bästa Nicole, hoppas allt går bättre än bäst! 🙂 Stort lycka till! Om jag bara hade vetat hur man gjorde så hade jag ritat till några hjärtan .. 🙂 Stor kram

 23. käraste fina du, hoppas och vill tro att nu jäklar är det din tur, att allt skall gå bra och att
  du kan få, om än lite så i alla fall någon lindring. Du är så rar som tänker på oss läsare i din svåra situation, jag blir riktigt rörd, du har ett hjärta av guld!!
  Må lyckan vara med dig denna viktiga stund, och hoppas att du
  snart kan vara hemma igen hos de dina och med ett lättat hjärta.
  Varmaste kramen från mig till Dig/

 24. Du är en riktig stark kvinna du. Jag hoppas verkligen att den här operationen resulterar i bättre livskvalitè, det förtjänar du verkligen. Men det är ju det med livet, man vet aldrig vad som händer..
  Jag vill önska dig en lyckad operation och att du snart får komma hem igen till dina nära och kära och fina Abbe.
  En stor kram från Sofia.

 25. Som så många andra här ovan, känner inte dig men stor vaaarm kram och lycka till <3

 26. Mina varmaste tankar till dig och önskan om att det kommer att bli så bra som möjligt. Varma kramar <3

 27. Lycka till!!
  Lever oxå med kronisk smärta och ska träffa min läkare i Lund inorrn…
  Tänkte höra möjligheterna med denna operation för mig!
  Hoppas hoppas den ska ge dig livet tillbaka! <3

 28. Kära Du, jag hoppas av hela mitt hjärta att Ditt liv ska se annorlunda ut efter operationen. Jag ber om frid, styrka och ett mirakel. Stor kram Sofie

 29. Masse gode varme klemmer og de beste lykkeønskninger til fineste deg<3 Håper du får mulighet til å ta igjen masse julekos senere. Tenker på deg<3

 30. Åh kära Bandit, jag ska hålla alla mina tummar det hårdaste som går! Verkligen. Jag blir så berörd av det du skriver och jag hoppas så att denna operation kan komma att hjälpa dig lite i alla fall. Jag ska absolut ”jula” för dig! Allt det bästa till dig, lycka till, jag ska tänka på dig!
  Kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg