Till Honom.

 
 

Untitled-4

 
 

Att köpa julklappar till män kan vara det absolut svåraste som finns, iallafall är männen i mitt liv ohyggligt svåra att köpa till. Och mailen och kommentarerna som brukar trilla in vid den här tiden på året tyder många av er har samma huvudbry som jag.

Därför satte jag ihop ett litet kollage som kanske kan hjälpa till när inspirationen tryter.

 
 

Snygg och klassisk klocka från Triwa med en läderrem som bara blir snyggare med åren.

Finns HÄR.

Den här morgonrocken är typ min egen dröm-morgonrock (tillsammans med den vita från Beach House) efter att jag klämt på den i en affär på Emporia i höstas, så himla fluffig och mjuk. Så gillar han att glida runt i morgonrocken hemma så är denna ett hett tips.

Finns HÄR.

Guldfärgade hörlurar från Happy Plugs kanske? (Dessa finns även i 18 K guld, för den som har si sådär 100 000 i runda slängar att bränna på en julklapp)

Finns HÄR.

Badbyxorna från Ralph Lauren snubblade jag över när jag skulle leta upp bild på morgonrocken och tyckte att de skulle få vara med bara för att de är så snygga. Kanske har ni en härlig resa planerad i vinter/vår? Ja, då kan ju dessa vara lämpliga som julklapp fast säsongen kanske annars känns lite fel.

Finns HÄR.

En necessär kanske? Denna från Gant tycket jag om.

Finns HÄR.

Ett doftljus kan väl aldrig bli fel? Det här luktar lite maskulint och såklart, himmelskt gott.

Finns HÄR.

Ett par rutiga pyjamasbyxor från Lindex Man att mysa runt i hemma i mellandagarna kanske?

Finns HÄR.

Presentbox med hudvårdsprodukter, just den här kommer från Biotherm Homme och sägs ”släcka hudens törst och gör att huden känns mjuk och smidig hela dagen”. Ja, det tackar man väl inte nej till?

Finns HÄR.

Behöver han en snygg weekendbag eller kanske en väska att ha till gymmet? Då tycker jag att bagen från Lexington är ursnygg.

Finns HÄR.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Det kan också vara så att eventuella länkar i inlägget inte längre är aktuella. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

Rekommenderade inlägg