30% hos AgnesAmelia

 
 

agnesamelia_edited-1

 
 

När jag satt hemma och funderade på vad jag skulle hitta på för kul för er i bloggen för er när jag inte kunde vara här och skriva nya inlägg så slog det mig plötsligt: Rabattkod! Jag själv älskar rabattkoder. Speciellt nu inför jul tänker jag att det himla bra.

 

Så jag ordnade en riktigt bra kod så här lagom till Lucia:

30 % på ALLT inne hos AgnesAmelia med koden Banditen.

 
 

AgnesAmelia behöver väl ingen närmare presentation vid det här laget kanske? Men där finns allt som gör vardagen lite lyxigare, kan man säga. Med märken som Voluspa, L:a Bruket, Kew Garden, Af Swedala mfl.

Så har ni ännu inte hittat den perfekta juldoften till hemmet så hittar ni den definitivt här och det är ju dessutom en guldgruva för att bunkra upp med lyxiga klappar till nära och kära eller varför inte fixa gå-bort-presenten till jul & nyårs-bjudningarna?

 

Mina favoriter i sortimentet?
Jag älskar tvätt & sköljmedlet från Maison Belle. Allrengöringen med juldoft från samma märke är också GRYM, bara att spraya lite och torka av så känns hemmet rent och juligt. Doftljusmässigt är det omöjligt att välja någon favorit men jag gillar Voluspa överlag. Men där är jag en riktig periodare, just nu gillar jag speciellt den här och den här. Vad gäller juliga doftljus så brukar Kew Gardens hyacint-ljus gå varmt hemma hos mig, mmm!

 
 

Klicka HÄR för att se hela sortimentet.

Och just det: koden gäller till och med nu på söndag den 14:e december.

 

Happy Shopping!

 
 

Rekommenderade inlägg